Timeea Anisia este chipul care cucerește mapamondul. Ne povestește cu modestie, fiecare pas pe care îl urmează, în drumul spre succes. Imaginea ei, o regăsim în diverse contexte atât pentru produse cosmetice, branduri de modă (haine, genți, bijuterii).

Timeea a avut ocazia de mică să fie alături de mama sa în frumoasa lume a modei și spectacolului. De la platourile de televiziune, până la backstage-urile prezentărilor de modă, tânărul model Timeea Anisia a cucerit prin carismă și frumusețe.

Ce înseamnă să fi numit „Copilul de 10, al României!?” Este o responsabilitate ca și un titlu de Miss. Iar ea nu are doar unul, ci peste 30 de titluri naționale și internaționale de Miss, modelling și frumusețe! Printre titluri regăsim Little Miss Universe, Miss Beauty Face, Miss Divas Miss Bellezza in cita, Miss Eurasia și multe altele.

Iată că nu doar olimpicii în diverse domenii de activitate, pot fi copii de 10!

Încă din primii ani ai copilăriei, începe să aibă apariții în reclame. Domeniile artistice, odată cu vârsta s-au diversificat, astfel fiind atrasă atât de modelling, actorie, canto și desen.
Cine spune că nu este posibil să faci mai multe activități se înșală! Timeea ca și mama sa Beatrice Lianda Dinu cunoscut scenograf, designer și jurnalist,reușește să realizeze foarte multe lucruri frumoase!

Cele 30 de titluri naționale și internaționale de Miss, modelling sunt doar o parte din palmaresul tinerei!

Este Brand Ambasador pentru branduri de modă din Italia, SUA, UK, Spania, pentru Casa de Producție Divas Music Production Italia și multe altele. A jucat în filme, videoclipuri și spoturi publicitare. Mai mult este implicată în campanii de voluntariat și este un exemplu pentru copii.

Cu un așa palmares, realizat cărămidă cu cărămidă, cu muncă și multa pasiune, viitorul suna bine indiferent de ceea ce va alege.

A realizat rubrica de televiziune „Fashion cu Timeea”, rubrica de Radio „Agenda Evenimentelor” și mai târziu o altă rubrică de televiziune „Lecția de Modă cu Timeea Anisia”.

Timeea Anisia a avut ocazia să lucreze cu fotografi cunoscuți, să apară în reviste naționale și internaționale, pe coperțile de revistă cât și în emisiuni Radio/ TV.

A lucrat cu fotografi cunoscuți precum Paolino Miranda, Roland Bosma, Fabrizio Gavioli, Cristi Iancu și mulți alții. Dar și cu fotografi talentați precum Mihai Balanica, Alexandru Dimitriu,Bogdan Andrei, Cătălin Andrei, Remus Nicolaescu, Alexandru Popescu etc.

Toate acestea sunt făcute din dragoste pentru frumos, firea sa artistică dezvoltând pasiune pentru toate. Ce poate fi mai potrivit decât să faci în viață ceea ce faci cu ușurință, plăcere și dedicație mereu!

Cu toții avem nevoie de povești frumoase, care să ne inspire, dar mai ales să inspire tinerii din ziua de azi!

„O femeie din Paris”
Timeea Anisia
Beatrice Lianda Dinu

Foto: Arhiva personală