Toată dragostea este despre un singur lucru: nu judeca. Și când căutăm dragoste tot asta facem: căutăm lipsă de judecare.Sintagmele care sunt acum la modă: iubire necondiționată, iubire de sine și alte încrengături de sens uită să anunțe că Dragostea cea care nu cade este despre o pace profund ancorată în inima celui care iubește.

Mai mult, în goana după libertate iluzorie, alegem să impunem limite și să “trasăm” granițe, astfel încât “ne punem pe noi pe primul loc”. Când faci asta în mintea ta, îl vezi pe celălalt ca fiind dușman. Și apare războiul. Dar iadul nu este în ceilalți. Iadul este în tine. În gândurile tale. În judecarea de alții și de sine.

Așa ceea ce numim dragoste se transformă sub presiunea conceptelor răsturnate în mândrie. Și de acolo, de sus, de pe tron, cauți parteneri ideali, visezi să te refaci pe tine, să te dezvolți pe tine, să devii “cea mai bună versiune a ta”. Și desigur că celălalt tot trebuie transformat.

Dragostea nu este despre versiuni. Și nici despre a îl face pe celălalt să fie asemenea ție.

Doar atunci vei deschide porțile raiului în inima ta. Și acolo va păși cel demn. Cel care Dăruiește.

Tu cum nu te judeci? Cum îl privești pe altul ca fiind fiu al lui Dumnezeu?

Întoarce azi acest gând astfel. Nu căuta judecarea. Caută dragostea.
#angelastafii #traiectoriiledestinului #dragoste

 

⚜️Pe situl : www.Ofemeie.com
⚜️Ne poți susține cu o donație aici : https://gofund.me/f1e20379
⚜️ Scrie-ne un mesaj sau inregitreaza-te le link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdeQ0xmQyeKo1FuAjkapwFUpbFkHuWKsUhPCeTkTLqiIi8Stg/viewform iar comunitatea noastră va putea cunoaște și istoria Ta.