Au rămas mai puțin de trei săptămâni și tot mai puține bilete până la cea de-a doua ediție a Conferinței Business Brains.

Programat pentru data de 26 octombrie 2023, la Poiana Brașov, evenimentul se anunță a fi un punct de referință pentru antreprenori din România, Republica Moldova, dar și din alte țări europene, precum și SUA. 

Organizată de Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia (COAB), la conferință sunt așteptați peste 300 de antreprenori, investitori, antreprenori în devenire și tineri interesați de domeniul business-ului. Este un prilej unic pentru schimbul de experiență și stabilirea relațiilor cu potențiali investitori, antreprenori cu experiență și chiar diplomați.

 

Agenda conferinței cuprinde prezentări și discuții despre cele mai recente schimbări din lumea afacerilor, oferind sfaturi practice despre adaptarea la aceste transformări. Panelurile de discuții și prezentările vor fi susținute de experți din diverse industrii, directori executivi și investitori cu afaceri de succes în piețele din România, Republica Moldova precum și alte țări europene dar și afaceriști și investitori de peste ocean.

 

Coordonatorul acestui eveniment de mare anvergură este Vasile Petrasco, președintele COAB. „Fiind la a doua ediție, conferința este un eveniment de referință în lumea antreprenoriatului. La fel ca și anul trecut, accentul se va pune pe viitorul afacerilor, se va vorbi despre tendințe, iar speakerii vin cu cele mai noi ipoteze însoțite de soluții pentru adaptarea la schimbările fundamentale prin care trec. Proiectul își propune să ofere antreprenorilor resurse valoroase și practice de know-how de la experți, instrumente utile pentru accelerarea în business, dar și oportunități de networking și new business.”

Printre speakeri sunt personalități de top din domeniu – Razvan Cazanescu, Alina Andriuta, Felix Patrascanu, Adrian Dragomir, Bogdan Micu, Matei Dumitrescu și Radu Savopol. Lista vorbitorilor va fi actualizată constant pe site-ul oficial al conferinței.

 

Pentru cei care însă nu știu dacă acest eveniment este sau nu pentru ei, ținem să vă anunțăm că Business Brains este una din cele mai bune oportunități. Participanții vor avea ocazia să cunoască toate inovațiile din business, descoperind strategii și tehnici inovatoare ce revoluționează orice afacere în noul mediu digital. Nu mai puțin important este aspectul de networking prin întâlnirea de antreprenori inovatori și schimbul de idei cu profesioniști de top. De asemenea, este actual subiectul de inspirație și Know-How obținut din experiența liderilor din diverse industrii care contribuie la scalarea afacerii la nivelul următor. 

 

Conceptul Business Brains a fost gândit de echipa Clubului Oamenilor de Afaceri Basarabia pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor actuale cu care se confruntă antreprenorii. După succesul primului sezon, organizatorii au decis să extindă evenimentul și să ofere antreprenorilor resurse valoroase și practice de know-how de la experți, instrumente utile pentru accelerarea în business și oportunități de networking și new business. Dacă vă doriți să aflați cum a fost anul trecut, accesați acest link – https://www.facebook.com/100133819354068/posts/173226702044779/?d=n

 

Business Brains 2023 este cheia pentru propulsare a afacerii către noi culmi de succes. Prindeți unul din ultimele bilete, poate fi achiziționate de pe www.businessbrains.ro. și asigurați-vă un loc în  comunitatea de profesioniști și vizionari care vor schimba regulile jocului în lumea afacerilor!