Compania internațională „Double Case” a fost fondată în 2004 la New York, SUA. Fondatorii companiei au fost traderi activi, iar în primii doi ani, compania a fost angajată în tranzacționarea pe piață. În 2006, compania deschide prima Școală de Trading și se ocupă exclusiv de acest domeniu, întrucât nișa educației financiare la acea vreme era absolut nedezvoltată.
La sfârșitul anului 2008, compania a încheiat un acord de parteneriat cu brokerul Pelliron, care, pe lângă intrarea pe piață, a oferit condiții favorabile comercianților, cu care cooperează până în prezent. În 2015, Double Case își deschide primul birou din Europa, și anume la Milano. Educația financiară de înaltă calitate s-a dovedit a fi atât de solicitată încât în ​​același 2015 Double Case își deschide școala la Londra, iar la începutul anului 2016 – 2 reprezentanțe în Chișinău.
La sfârșitul anului 2020, compania decide să-și deschidă reprezentanțe în Ucraina, iar în 2021 Double Case cumpără compania ucraineană European Consulting Group, primind astfel 4 noi birouri deodată: 2 la Kiev, Lvov și Odesa. După achiziționarea European Consulting Group, s-a decis să nu desființeze compania, ci să o redenumească sub brandul Double Case, păstrând astfel structura existentă și programele educaționale existente. În decembrie 2021, cel de-al 5-lea birou al companiei se deschide în Harkov.
Astăzi – compania Double Case este un brand internațional și este angajată în oferitea consultanței în domeniul piețelor financiare și anume tranzacționarea la bursă. Double-Case caută, formează și califică comercianți (traderi). Calitatea predării este cea mai înaltă, Compania este lider în domeniul formării în trading în Europa, toți specialiștii Double-Case sunt comercianți cu experiență și calificare înaltă.
Metodologia de predare cuprinde trei etape:
1. Etapa de selecție: Specialistii companiei selecteaza cei mai potentiali oameni din alte domenii de activitate, care s-ar putea realiza in tranzacționarea bursiera.
2. Etapa de pregătire : Există două moduri de a instrui un comerciant, grup și individual. Antrenamentul de grup se desfășoară timp de 4 săptămâni, sub atenta supraveghere a unui specialist cu experiență. Antrenamentul individual durează 10 zile.
3. Faza de suport și calificare: În această etapă, fiecare comerciant nou este obligat să vină la întâlnire pentru a verifica tranzacțiile, atât pe un cont real, cât și pe un cont demo. La întâlniri, specialiștii Double Case analizează împreună cu comerciantul greșelile comise în procesul de tranzacționare.
Și, de asemenea, în fiecare zi, compania efectuează dimineața analize ale pieței pentru a crește profitabilitatea comercianților ( live pe canalul de YouTube al companiei) Cursuri de master – pentru pregătire avansată, au loc în fiecare miercuri. Double Case creează toate condițiile necesare pentru ca fiecare persoană, indiferent de situație, să devină un trader cu experiență.