Știți ce-mi place cel mai mult la femeile acestei comunități? Ambiția! Curajul! Dorința lor de dezvoltare! Iar orice piedică nu înseamnă decât încă un pas înainte! Pentru că așa sunt ele, Femeile Noastre! 
Postarea de azi este despre Cristina Guzun, o moldoveancă „născută în cel mai frumos sat din raionul Nisporeni – satul Ciorești”, care încă de pe vremea când alerga pe ulițele acestui sat știa că va locui în Franța! Pentru că da, ea ambiția…. și pentru că de pe atunci încă știa că visurile devin realitate. Condiția de bază – să nu renunți la ele.

Și acest vis i s-a realizat acum trei ani, fiind ajutată de frați, cumnați, cumătri și prieteni. (Știe el Universul!) Așa că a acceptat fără a sta mult pe gânduri!
Chiar dacă la venire, realitatea a fost un pic alta decât cea visată, evident, asta nu a oprit-o. „Prima perioadă a fost dificilă pentru noi. Mai exact, până fetița noastră a fost înscrisă la grădiniță, ceea ce a însemnat undă liberă pentru a-mi căuta un post de muncă. Am acceptat primul job care mi-a ieșit în cale, dar nu pentru mult timp, pentru că a urmat din nou o pauză. Una bine meritată – am devenit mamă de băiat. Anume acea perioadă, acea stare m-a motivat să mă cunosc dintr-o altă perspectivă, să mă ambiționez în a face ceea ce îmi place cu adevărat.”

Cristina s-a regăsit în domeniul beauty, mai exact – epilare cu ceară, epilare cu zahăr și epilare cu laser.

„Până în prezent fac epilare cu ceară și zahăr și sunt enorm de mulțumită de mine și de alegerea făcută. În curând voi începe și procedurile cu laser. Când acest lucru va fi posibil, voi face public anunțul.”
Și asta nu e tot! „Îmi place să văd oameni mulțumiți, probabil asta m-a și motivat să încep să studiez psihosomatica. E noul meu hobby, dacă vrei. Anume datorită psihosomaticii am găsit răspuns la toate întrebările care mă frământau de mică. Am început s-o practic pe cei mai apropiați oameni și, de fiecare dată, rămân uimită de rezultat. În ce privește clienții, ce este mai plăcut decât să mergi la un specialist în estetică și să primești inclusiv consiliere psihologică?!”


Le reușeșește pe toate pentru că știe să-și organizeze bine timpul, astfel încât familia și activitatea profesională sunt mereu în echilibru.

„Familia mă motivează să trec peste orice. Și toate greutățile pe care le-am avut mi-au fost bune lecții de viață, or, fiecare piedică a fost un motiv de a merge mai departe. Același lucru îl doresc și tuturor celor care citesc acest articol. Cereți și vi se va da! Bateți și vi se va deschide! Și nu uitați să credeți în voi și în visurile voastre!”

Răspunsurile Cristinei la cele 3 întrebări ale lui Marcel Proust:

– Ce îi vei spune lui Dumnezeu, dacă îl vei vedea într-o zi?
Îi voi mulțumi pentru tot.
– Care este pasărea ta preferată?
Lebăda.
– Principalul tău defect?
Sunt încăpățânată, probabil acesta e și motivul că merg peste toate și peste tot.

O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Daniela Borodachi