Acum Citești:
Istorie în tenisul mondial. La numai 18 ani, Emma Răducanu a devenit noua campioană de la US Open
LA MULȚI ANI, CHIȘINĂU! În fiecare zi e ziua ta!
Octombrie Roz la Paris
ARTVENT este alături de noi la Gala Ofemeie 2021
Bucătăria delicioasă a Anei – Roșii provonsale

Istorie în tenisul mondial. La numai 18 ani, Emma Răducanu a devenit noua campioană de la US Open

Istorie în tenisul mondial. La numai 18 ani, Emma Răducanu, britanica cu origini românești, a câștigat, sâmbătă, US Open 2021 după ce a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez, cu scorul de 6-4, 6-3. Astfel, tenismena a devenit prima jucătoare din care câștigă un turneu de Grand Slam, după ce a venit din calificări.

Emma Răducanu, locul 150 mondial, și Leylah Fernandez, locul 73 WTA, s-au întâlnit sâmbătă în finala US Open 2021. Cele două tinere jucătoare au oferit o finală cu emoții pentru spectatorii care au urmărit meciul cu sufletul la gură.

Fiecare punct, fiecare game și fiecare set s-au disputat la baionetă, cu mingi rapide, incisive, încărcate mental și căutând lovitura decisivă. De multe ori, a părut că victoria trece într-o direcție clară, pentru ca situația să se schimbe total după doar un pumn de secunde.

De luni, victoria ei recompensată cu 2.000 de puncte WTA, o va propulsa pe locul 23 în clasamentul mondial. Emma Răducanu va primi un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari, în timp ce Leylah Fernandez a câștigat 1,25 de milioane de dolari.

 

Care este Reactia Ta?
Ador
0
LIKE
0
Nu îmi place
0
Woow
0
Vezi Comentarii (0)

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.