Este hair stilist din 2009 și chiar dacă ulterior a ales să facă și alte job-uri, poate chiar mai cotate ca primul, nu s-a lăsat de frizuri și coafuri. E ca prima dragoste, care nu se uită. Interviul de azi e cu Iuliana Bivol și e despre ambiție și perseverență de a duce o ambiție până la capăt.


Iuliana, până să ne povestești despre activitatea ta, spune-ne de unde ți se trag rădăcinile?

Mă numesc Iuliana Bivol și m-am născut la Ialoveni, dar de mică am locuit mai mult la Chișinău. Am plecat din Moldova imediat după clasa a IX-a. Aveam 14 ani pe atunci și prima destinație a fost Grecia, țara care m-a găzduit timp de șapte ani, dar pe care am părăsit-o fiind alungată de criză.

Cum ai ajuns în Marea Britanie?

În Marea Britanie am venit în 2014 împreună cu soțul. Ne-am stabilit aici pentru că exista cineva care ne-a oferit șansa de a ne lua sub aripa sa și de a ne susține pentru început.

 

Ai o activitate? Povestește-ne despre ea.

Sunt hair stylist din 2009. Este meseria pe care am învățat-o încă la Atena și care mă pasionează de atunci. E ca prima dragoste. O porți în suflet toată viața. La Londra am găsit multe alte șanse de dezvoltare și progress, pe unele chiar le-am încercat. Am activat într-o companie de mobiliare, am învățat Digital Marketing, am făcut un an de colegiu pe partea de resurse umane, acum fac facultate de Events Management, dar niciodată în tot acest timp nu m-am oprit din a mă perfecționa pe partea de hairstyling, oferind femeilor ocazia să se simtă speciale.

 

Cum reușești să îți faci timp pentru tine, dar și pentru activitatea ta?

În principiu, e destul de complicat să mai găsesc timp și pentru mine, de când sunt mamă a două fetițe minunate de cinci și respectiv trei anișori. Ele îmi răpesc tot timpul (într-un mod plăcut, evident). Și totuși, rămân o persoană energică, mă motivez singură pe mine și mă inspir din orice lucru mărunt. De când mă țin minte, îmi plac provocările și mă incintă schimbarea, senzația de nou. Ce ține de carieră, mă organizez astfel ca să le reușesc pe toate, astfel încât fiecare minut din viața mea să fie plin.

 

Cine sau ce te motivează să treci peste greutăți?

Evident, cea mai mare motivație a mea sunt fetițele, soțul și părinții care mă susțin în tot ceea ce fac. Una însă am învățat – că greutățile în viață ne sunt date pentru a ne face mai buni și mai puternici.

 

Care sunt țelurile și ambițiile tale?

O familie sănătoare, fericită, puternică și unită este cel mai mare țel al vieții mele. Îmi doresc să am cât mai mult timp pentru a petrece împreună cu familia, pentru a ne bucura împreună de clipe frumoase. Ce ține de partea profesională – aș vrea să fac toata viața mea ceea ce-mi aduce plăcere. Cum ar fi spre exemplu, activitatea mea de moment – hair styling-ul, care-mi permite să fac cât mai multe femei frumose și fericite. O altă ambiție a mea, care tinde să devină realitate este să călătoresc în cât mai multe țări pentru a cunoaște și alte culturi și pentru a deschide noi orizonturi de dezvoltare.

 

Ce mesaj ai avea pentru femeile din diasporă?

Femeilor din diasporă, dar și celor din țară aș vrea să le spun să fie puternice și să creadă în potențialul lor, să nu-și piardă încrederea în forțele proprii niciodată. Noi, femeile, suntem cele care înfrumusețăm această lume prin gingășia noastră, prin dorințele noastre de a face ceva frumos și trebuie să mergem mereu înainte cu credință și speranță.

 

Răspunsurile Iulianei la întrebările lui Marcel Proust:

Ce este femeia pentru tine?
Univers.

Calitatea pe care o admiri la oameni?
Libertatea de a se exprima.

Cea mai mare pierdere sau nerealizare a ta?
Mi-am pierdut tatăl la o vârstă foarte fragedă. A fost bolnav de cancer și nu am avut ocazia să petrec timpul cu el. De aceea poate îmi doresc o familie puternică, o familie în care să fie și mamă și tată pentru cele două fetițe ale noastre.

Culoarea și florile preferate?
Sincer? Îmi plac toate culorile și toate florile.

Dacă doriți să faceți o programare, puteți intra aici

ulianna_bp4385/?r=nametag&fbclid=IwAR22Q_a9Im8tDr1MUvoMSq042gcZUHoRQNAlxjLuEYgdfu4WQI7xLx6BSIY

https://www.facebook.com/iulianna.sbRedacor text, Daniela Borodachi 

SMM Ana Gilca

Cu drag, revista O FEMEIE DIN PARIS