Viteza cu care se petrec evenimentele și enormitatea provocărilor sunt uneori greu de înțeles de societate.
Perioada de pandemie a fost și un prilej de introspecție. Unii dintre noi și-au reevaluat viața, au fost organizate diferite întâlniri online și mai puțin offline, dar care este cea mai importantă lecție învațată de noi toți, dezvoltarea valorilor comune. Da. Cred că doar valorile comune ne pot salva.
Privind în retrospectivă 2 ani și …. de pandemie și ai mei tot atâția în diaspora care s-a scurs ca o clipă, constat că este necesar să punem mult suflet în tot ceea ce facem și să fim mai solidari, mai uniți, mai buni…


Din numele Clubului Ofemeie, ținem să vă mulțumim, pentru exprimarea interesului de a vă înscrie în această comunitate, care are drept scop să devină vocea femeilor din RM și România în diasporă.
Comunități în acțiune își conjugă eforturile împreună cu Platforma Ofemeie.com pentru a oferi un program relevant de abilitare pentru femeile din Diasporă. Comunități în acțiune este lider în instruirea femeilor în leadership și participare publică din 2011, iar absolventele Școlilor de liderism, au ocupat și ocupă poziții decizionale în forul legislativ, guvern, organizații internaționale, primării, ONG-uri, instituții educaționale, mass- media, sănătate, afaceri, îmbinând armonios viața personală și profesională.
Vă rugăm să completați chestionarul respectiv. https://forms.gle/Dv7Y3wvkSdpghgGx5
Scopul chestionării – de a identifica principalele probleme și necesități de susținere pentru consolidarea abilităților de integrare, implicare și afirmare a femeilor în diasporă, cu impact în Republica Moldova și România.
CHESTIONAREA ESTE ANONIMĂ. Primele 2 întrebări nu sunt obligatorii.
Termenul limită 01.10.2021, ora 24.00
Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne scrieți la acest email. comunitati2021@gmail.com ☝️