Mai țineți minte articolul despre femeia căreea i s-a pus pistolul la tâmplă pentru 100 de euro? Da, știm, e un moment destul de șocant. Dar anume el i-a întors viața la 180 de grade, făcând-o să opteze pentru un alt domeniu de activitate calm și într-un ambient plăcut. 


Îi spune Ionela Banilean și cei care încă nu i-au citit istoria o pot face accesând acest link. https://ofemeie.com/ionela-banileanfemeia-nu-este-sexul-slab/ Și pentru că pasiunea și profesionalismul au mers mână în mână, azi moldoveanca noastră e mândră să ne anunțe că a deschis propriul cabinet de masaj. 

Ionela felicitări! Ce te-a făcut să prinzi curaj pentru următorul pas?

Ideea de a-mi deschide propriul cabinet a venit chiar în prima zi de formațiune la Paris, sau poate și mai devreme, doar că în acea zi am fost convinsă că asta vreau să fac de acum încolo. Am înțeles că e un început frumos spre un viitor cu succes, iar eu nu am obiceiul de a renunța la visurile mele.

 

Reamintește-ne te rog, de cât timp activezi în această sferă?

Sunt pasionată de masaj când mă țin minte, dar inițial îl răsfățam doar pe cei apropiați. De un an însă îl practic la nivel profesionist. De curând, în propriul cabinet într-un ambient relaxant, intim, cald, modern și elegant, dotat cu toată aparatura necesară.

Ce tip de servicii, mai exact, propui clienților?

Spectrul de servicii este unul extrem de divers, astfel că clientele mele pot beneficia de:
– masaj californian (masaj relaxant a întregului corp – „de la tête aux pieds”, cum spun francezii,
– masaj pentru femei însărcinate,
– masaj pentru bebeluși (învăț mamele cum să își maseze copilașii),
– masaj pentru slăbire, anticelulitic manual,
– masaj anticelulitic vacuum,
– lifting columbian (ridicarea feselor cu ajutorul ventuzelor),
– masaj facial Kobido (lifting japonez, masaj împotriva ridurilor),
– masaj spate,
– masaj drenaj limfatic (urmează să primesc certificatul).

Ai vreo ofertă mai specială pentru cliente, cu ocazia deschiderii cabinetului de masaj?

Desigur. Ofer timp de o lună tuturor clientelor 10 la sută reducere la toate procedurile de masaj.

 

Cine îți calcă cel mai des pragul?

Clientele mele sunt foarte diferite – moldovence, românce, ucrainence, rusoaice și franțuzoaice de la 18 ani și trecute de 60. Ceea ce mă impresionează e că franțuzoaicele trecute de 60 de ani vin la masaj anticelulitic. Cred că ar trebui să luăm exemplu de la ele și să ne iubim mai mult. Apropo, nu lucrez cu clienți bărbați.

Unde te vezi peste zece ani?

În zece ani planific să-mi extind afacerea – propriul salon mult mai spațios și mai dotat, cu câteva fete lângă mine, cu un spectru și mai larg de servicii și desigur să adun până la acea vreme mii de cliente mulțumite.

 

Unde te putem găsi pentru o procedură de masaj?
Pe 94 rue Jean Jaurès 95870 Bezons (15 min de La Défense), dar mai multe informații găsiți inclusiv pe site-ul meu https://massagepourelle.fr/

 

La baza acestui articol stă ideea unui proiect. Ne dorim să punem în valoare femei ca Ionela, prin prisma experienței și activității profesionale. Este ideea care stă la baza acestui proiect și care a presupus implicarea a două femei minunate care își cunosc domeniul de activitate. Este vorba de două Cristine – Cristina Grosu, fotograf și Cristina Rusu, stilist și hair stylist.

https://www.facebook.com/grosu.cristina91
Cristina Grosu fotograf

https://www.facebook.com/christiensmith.99
Cristina Rusu
Acesta este primul, dar nu și ultimul proiect. Vor urma și altele nu mai puțin interesante.

 

Ionela îți mulțumim pentru încrederea de a-ți împărtăși cu noi acest moment important. Te așteptăm, ca de fiecare dată, să vii cu noutăți.

Dragi femei, nu ratați oferta Ionelei. Cabinetul ei de pe 94 rue Jean Jaurès 95870 Bezons deja și-a deschis ușile pentru voi. Prindeți momente de relaxare, lăsându-vă răsfățate cu profesionalism și dedicare! Pentru programări o puteți găsi la numărul de telefon +33629539015. 

Cu drag, revista „O femeie din Paris”
Redactor text: Daniela Borodachi