În postarea de azi ne-am propus să vorbim despre independența financiară a noastră, a femeilor, or, protagonistele care au apărut pe această pagină au demonstrat cu prisosință că acest lucru este posibil.

Însă! Rândurile de mai jos nu sunt despre lecții clasice legate de back-up financiar, dobânzi compuse, metode de economisire, principii și valori, investiții etc. Ci despre ceva mult mai interesant și mai intrigant. Mai exact este vorba de un joc transformațional financiar, despre care ne-a vorbit Olga Drotiev, conducător certificat al jocurilor transformaționale, psihoterapeut, numerolog-karmolog.

Povestea ei o puteți găsi pe acest link: https://www.facebook.com/d.o.a.vy7
„KARMAn, jocul transformațional financiar VIP este un training care folosește mai multe instrumente precum Coaching, Constelații familiale, Legi genealogice, Psihologie, Chineziologie și NLP. Ideea acestui joc este de a depista programele și blocajele care ne împiedică să ajungem la scopul financiar mult dorit.
Cum funcționează? Atunci când noi visăm la ceva, ne orientăm spre schimbări într-un anumit domeniu. Secretul acestui joc constă în faptul că totul este interconectat, respectiv, noi fie putem vedea ce laturi ale vieții se cer schimbate, fie vom fi, pe parcursul jocului, martorii acestor schimbări care ne vor duce direct la realizarea visului nostru.
Cel mai des, noi oamenii, am prefera să schimbăm mai degrabă circumstanțele decât pe noi. Dar cu cât este mai mare distanța dintre realitatea ce ne înconjoară și ceea la ce visăm, cu atât mai multe schimbări se vor petrece în interiorul nostru, în timp ce ne aflăm în drum spre propriul scop.

Jocul transformațional financiar VIP KARMAn oferă această posibilitatea prețioasă de a redescoperi propriul eu. Abia atunci, acea personalitatea care devenim, cu noi calități si aptitudini, va începe să schimbe circumstanțele.
Participarea la jocul transformațional financiar VIP KARMAn ajută la:
⚜️găsirea vocației,
⚜️înțelegerea scopului,
⚜️conștientizarea blocajelor și programelor care ne țin pe loc,
⚜️crearea unui scop clar și bine definit,
⚜️vizualizarea părților slabe și a motivelor eșecurilor financiare,
⚜️vizualizarea părților forte care, ulterior, duc spre succes,
⚜️construirea căii spre adevăratul scop,
⚜️găsirea inspirației pentru a acționa hotărât,
⚜️inițierea și dezvoltarea unui proiect,
⚜️depășirea barierei financiare pentru a trece la un nou nivel etc.

VIP KARMAn este instrumentul menit să ajute oamenii de afaceri să depășească o anumită barieră financiară și să lanseze noi proiecte, să găsească motivele pentru care un proiect nu are succes, adunând la masa de joc persoanele implicate în acel proiect.
Atunci când persoanele implicate în proiectul companiei ce are nevoie de un restart, sunt și ei în joc, prin intermediul conducătorului de joc, conștientizează ce calități personale se cer a fi schimbate, sau care sunt laturile forte ce trebuiesc accentuate, astfel ca proiectul să aibă o finalitate de succes.
S-a arătat, însă, la fel de eficient și pentru persoanele care doresc să-și schimbe situația financiară, indiferent de statutul social, resursele deținute și funcțiile în care se află. Acest joc adună oameni din sisteme bancare, judiciare, politice, culturale etc.
KARMAn se petrece în grup de minim 4 – maxim 7 persoane.

La fel, poate fi petrecut și individual. În joc se intră cu o cerere, un scop, o dorință ce ține strict de participant, adică nu poți cere ceva pentru partener, părinte, copil etc., or, acestea sunt bine structurate și clare. De exemplu „vreau să îmi măresc venitul de 2, 3, sau 5 ori”, sau „vreau să încep o nouă afacere, un nou proiect”, fie „îmi doresc un job bine plătit cu colegi de treabă”, „doresc să-mi procur casă” etc.
Toate instrumentele aplicate în joc ne ajută să înțelegem cum să ne construim calea spre scopul propus. Explicația este simplă. În timpul jocului ies la suprafață acele calități personale ce ne împiedică, precum și cele ce ne vor fi de ajutor în drum spre ținta noastră.
În joc e ca și-n viață, fiecare participant are anumite resurse, care se calculează de către conducător, în funcție de familia în care s-a născut. La începutul jocului, avem posibilitatea să schimbăm resursele pe bani, or, în timpul jocului acest lucru este interzis. Jocul începe și cu fiecare cartelă aleasă, fie câștigăm, fie pierdem bani. Pe parcurs scriem conștientizările legate de o pierdere sau a de un câștig precum și motivul. Este totul ca în viață, doar că avem posibilitatea de a vedea totul în format 5D. Unele blocaje și programe se prelucrează chiar în timpul jocului, dar se cere prelucrarea lor inclusiv după terminarea lui. Conștientizările și acceptările blocajelor și a programelor distructive constituie 50% din succes.
Rezultatele obținute în 4 – 5 ore, atât cât durează jocul sunt egale cu ani de terapii la psiholog, zeci de training-uri clasice sau sute de cărți citite.
Jocurile pot fi realizate atât în prezență fizică cât și online, noi fiind conducători certificați cu studii în psihologie.”
Câte dintre voi ați fi gata să vă aventurați pentru a participa la un asemenea joc? În urma celor povestite de Drotiev Olga eu sunt gata să o fac!
Este o experiență absolut inedită de care nu fiecare ar avea parte. Cine se mai alătură?

Cu drag O FEMEIE DIN PARIS
Editor text: Daniela Borodachi