Am lăsat această postare pentru ziua de azi nu în zadar. În primul rând pentru că mi-am dorit să adun cât mai multe amintiri, emoții, cifre, despre ceea ce a însemnat „Cutia cu daruri” a anului trecut, dar mai ales pentru că mi-am dorit să las să treacă un pic din euforia propriu-zisă a sărbătorilor de iarnă, în caz contrar această postare ar fi rămas în umbră… 


În calitate de fondatoare a organizației „AO Help”, vreau să încep cu un mesaj de mulțumire pentru cele circa 2000 de cadouri adunate în cadrul ediției acestei ultime campanii din anul 2021. ,,CUTIA CU DARURI” 
Mai exact este vorba de donatorii:
 • COAB Franța – grup de inițiativă;
 • Restaurant Chez Omenashu din Franța;
 • Prin licitația de la Gala Ofemeie 2021 a maiorului semnat de Kylian Mbappé, la inițiativa lui Vasile Lavric care s-a licitat cu 1200 euro de catre Familia Nicorean.
 • Bakery Cafe.
 • Multi alți donatori. Iar în total s-a adunat suma de 3400 €, la care s-a adăugat 500 € din contul galei „O femeie” 2021.
De asemenea, s-au pregătit circa 50 pungi cu cele necesare pentru igiena femeilor care au fost donate Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie” pentru a fi donate beneficiarelor centrelor din cadrul Coalitiei.
dar și multe jucării, cozonaci și alte produse.
De asemenea, un mare mulțumesc altor companii și persoane implicate:
 1.  SorinLux SRL,
 2. Optibrok SRL,
 3. Serviciul Vamal,
 4. Dor de casă (magazin Franța),
 5. Colet pentru diasporă,
 6. Kalyndathea,
 7. Brutaria Bardar,
 8. Mixbook Moldova,
 9. Citrus Prim
 10. Ștefan și Aliona Triboi,
 11. Ion Papa.
Transportul a fost asigurat de: ConceptTur – Paris, https://www.facebook.com/ConeptTur/
Eteans.Md – Nisa,
Hamal.Md,
MoldFra – Luxembourg 00 35 266 12 56 020
Trasport Spania Portugalia Ivan – Mondial Tur  https://www.facebook.com/transportpasageri.spaniaportugalia
Italia, Spania, Germania. Grecia, Anglia ect
Moldova 1, Ofemeie.com, BRD, Bani.Md, Unica. Md, IPN.md, Ea.md.
Cadourile adunate au ajuns la copiii din Spitalul Oncologic din Chișinău, Fundația „Plaiul soarelui”, Centre de Plasament, Centre de reabilitare, la mai mulți copii cu dizabilități, dar și la bătrâni, unii dintre ei beneficiari ai Asociației Invalizilor.
Am vizitat toate raionale din Moldova, iar pentru distribuirea celor circa 2000 de cadouri au fost implicați peste 50 oameni care s-au mascat în Moși Crăciuni și au mers prin noroi și zăpadă pe la casele oamenilor nevoiași.


Azi, mă închin cu plecăciune și spun că datorită vouă credința în Moș Crăciun încă există. Datorită vouă aproape 2000 de beneficiari din familii social vulnerabile își vor aminti cu satisfacție de acest 2022, datorită vouă sute de părinți au răsuflat ușurați la gândul că nici copilașii lor nu au fost uitați, că au văzut zâmbete și lacrimi de bucurie în ochii lor, dar în ochii a zeci de bătrâni, or, nu degeaba se spune – lucurile frumoase durează puțin, dar amintirea lor persistă toată viața. 
Pentru a vizualiza toate rezultatele campaniei va incurajam sa utrmariti pagina https://www.facebook.com/aohelp/ 


REVENIM ÎN SCURT TIMP CU ALTE DETALII DESPRE CAMPANIA ,,CUTIA CU DARURI”, OAMENII IMPLICATI SI MEMBRI ECHIPEI.