Biroul relații cu diaspora vă invită la un schimb de experiență privind acordarea de granturi pentru organizațiile diasporei.


🟩La 14 ianuarie, curent începând cu ora 15.00 (ora Moldovei), va avea loc cea de-a doua întrunire a grupului pentru schimb de experiență (PEG 2), cu privire la acordarea de granturi pentru organizațiile diasporei.
🔸Scopul evenimentului este de a aduce exemple concrete de granturi pentru organizațiile diasporei, acționând ca un spațiu virtual de dialog în timp real pentru a primi sfaturi practice și a adresa întrebări altor experți în domeniu.
🔹De asemenea, în cadrul activității va fi prezentat conceptul Programului de granturi pentru organizațiile diasporei Republicii Moldova. Acest program va sprijini asociațiile din diaspora să desfășoare activități educațional-culturale care încurajează consolidarea legăturilor cu țara de origine (mai multe informații urmează în cadrul sesiunii).
🔵Invităm toți doritorii să participe la discuții virtuale, un forum online cu întrebări orientative, pentru a aduna informații de la experți cu privire la granturile pentru diaspora și pentru a încuraja schimbul de experiență inclusiv pre și post-eveniment. Pentru a participa la e-discuție, este necesar să vă înregistrați pe platforma: https://migration4development.org/…/diaspora-engagement….
🟪Totodată, doritorii de a participa la întrunirea din data de 14 ianuarie, care se va desfășura online cu traducere simultană, pot accesa următorul link Zoom: https://us02web.zoom.us/…/tZYudOuqrTIrEt3fvi…
🟡Menționăm că acest eveniment este organizat în cadrul Programului global privind valorificarea migrației pentru dezvoltarea durabilă, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și implementat în comun de OIM și PNUD, fiind co-prezidat de Biroul de relații cu diaspora al Cancelariei de Stat din Republica Moldova.
Agenda evenimentului este atașată mai jos:🔻
⚜️Ne găsești pe Instagram
⚜️Pe situl : www.Ofemeie.com
⚜️Ne poți susține cu o donație aici : https://gofund.me/f1e20379
⚜️ Scrie-ne un mesaj, iar comunitatea noastră va putea cunoaște și istoria Ta.

Cu recunoștință: Viorica Țîmbalari