Acum câteva zile scriam în mediul online despre ceaiurile absolut incredibile pe care am avut ocazia să le servesc, în repetate rânduri, la restaurantul Via del Campo, al cuplului Tania Scutelnic și Enrico Masia. Atât de mult mi-au plăcut încât am ținut morțiș să aflu istoria din spatele celor arome absolut incomparabile.

 

Așa am cunoscut-o pe minunata doamnă Rosita, o rusoaică care a crescut în Germania dar care s-a stabilit acum mulți ani în Franța. Deși istoria nașterii brandului Row-ma nu este una ieșită din tiparele obișnuitului, dragostea cu care ne-a povestit despre el, e una care te molipsește.

Dintotdeauna am fost o pasionată a ceaiului și gândul de a crea propria linie de ceai mă urmărește, cred că, de mai bine de 15 ani. Și doar abia acum trei ani am prins curaj și am început să lucrăm la această idee, dar abia în aprilie 2021, împreună cu familia, viață acestui vis.

Dar ca să fiu mai explicită, mi-am petrecut întreaga copilărie în Germania, țara unde calitatea mereu a fost un etalon. Ani de zile ulterior am „visat” gustul acelui ceai din copilărie bio, atât de aromat, cu care am crescut și am simțit că trebuie să fac ceva. Nu am mai avut ocazia să-l beau ulterior absolut nicăieri…

Așa s-a născut Row-ma, proiectul care a unit întreaga familie. Eu am devenit forța motrice din spatele lui. E o plăcere să lucrez și să experimentez în permanență cu gustul, aroma, culoarea. Dacă ceva nu e făcut până la excelență, înseamnă că mai are nevoie de timp și perfecționare.

Soțul meu Allain s-a implicat în tot ce presupune administrarea propriu-zisă a afacerii – de la logistică până la contabilitate, iar fica noastră Michelle este expertă în Marketingul Strategic. Am molipsit-o și pe ea, or, implicarea ei în acest proiect de familie este de una sută la sută.

La moment am elaborat prima colecție de ceaiuri – negru, verde și de fructe. Toate sunt aromate, îmbietoare. Deosebite într-un cuvânt. Lucrez inclusiv și la ideea de a crea ceai inclusiv în farfurie, nu doar în cană.

La ora actuală ceaiurile noastre pot fi găsite în restaurante, în special cele din Franța, dar sunt livrate inclusiv persoanelor fizice în toată Europa. Sunt cu adevărat deosebite și ne dorim ca cât mai mulți clienți să cunoască gustul adevărat al ceaiului. Ne dorim ca Row-ma să poată fi găsit nu doar în restaurante, ci și în magazinele din toată Europa.”

La cât de deosebite sunt ele, sunt sigură că va veni ziua când despre Row-ma vor cunoaște toți. Cei care doresc să cunoască savoarea unui ceai adevărat pot face comanda aceesând site-ul https://en.row-ma