Moldovenii de pretutindeni își doresc, ca și în acest an, sărbătorile pascale să fie întâlnite cu speranță, credință, dragoste și pace. Tradiția anilor precedenți se păstrează, mobilizând diaspora în a face lucruri frumoase pentru cei mai triști, rămași acasă.Moldovenii au fost și au rămas o familie mare în diasporă și a demonstrat de-atâtea ori că reușesc să facă lucruri fantastice 🇲🇩 Anul acesta nu este o excepție. Datorită mărinimiei tuturor, imposibilul devine posibil. Al treilea an consecutiv. Și pentru că spiritul sfintei sărbători pascale e tot mai aproape, sunt chemați toți moldovenii să contribuie la a umple coșul de Paște 🥖🫓🍞 a unui număr cât mai mare de bătrâni👴👵, care își pun speranța doar în străini, or aceasta este o mare responsabilitate pentru cei care conștientizează.

Cine știe, poate e ultimul lor Paște🙏🙏🙏 Când? Unde? Cum? Pe data de 16 Aprilie se organizează Târgul Caritabil de Paști, la Bakerycafe.

Comenzile pot fi făcute în prealabil la anumite produse propuse:

❗️Tort Medovic 30€

❗️Tort Snickers 30€

❗️Sarmale 30€/kg (cele de post se fac în urma unei comenzi în prealabil)

❗️Zefire 1,10 € (fructe roșii, mar, mango)

❗️Colac 15,00€

poti vedea mai multe produse pe pagina https://www.facebook.com/aohelp

Sunt așteptați artizanii din diasporă care doresc și pot să participe la acest târg.

☎️06 58 03 35 47 Inna Boldes, pentru detalii în privat. Cei care nu au posibilitatea de a veni la târg și nu pot participa la acest eveniment frumos, există posibilitatea de a dona bani pe linkul de mai jos⬇️ https://gofund.me/973f4a02