Te salut draga femeie gingașă și pură !

Dacă ai hotărât să faci o vizită la Paris atunci te îndemn să-ți rezervi o zi dedicată ție și frumuseții tale fizice.

Da, da, nu glumesc, mă adresez cu maximă seriozitate.

De ce am scris așa?  Si de ce te-am provocat ?


O femeie din Paris


Firesc, nu în zadar. Acolo la Paris pe o stradă plină de istorie, unde soarele rasare și se oglindește în geamul ei, tot acolo multe femei visează să-și facă o vacanță de suflet, unde îți poți servi cafeluța și croasanul îndulcit cu miere și caramelă, defapt tot acolo o întâlnești și pe fata care face magie în domeniul frumuseții, face magie cu tine și cu cerințele tale în domeniul beauty pe nume Marina Gudumac.

Marina fiind o fire romantică și înzestrată cu gust estetic adoră ceea ce face iar această vibrație se simte în momentul în care vei hotărât să-i calci pragul studioului ei. Fiind într-o discuție la o cească de ceai, tot de la ea am auzit o frază a chipului ei plin cu zâmbet calm, ceea ce tot mai rar îl întâlnesc la oamenii abătuți de rutina vieții –  ,,Munca mea nu mă istovește nicicând, ci din contra, munca mea mă umple cu satisfacție și optimism,, declară ea senin.

Acum, la moment o vâd hotărâtă, seducătoare, înțeleaptă datorită faptului ca atunci când era mică și inocentă se visa specialistă în domeniul frumuseții. Dar uite ca a mers după cerința sufletului și crede că toate sunt posibile, dacă ai putere nemărginită și voință de fier, mai ales atunci când te lași purtată de intuiția sufletului și nu a modei.

Crescută cu iubire și multă atenție, Marina vine dintr-o familie de la nordul țării originară din Republica Moldova, satul Chetroșica Nouă,  raionul Edineț. Mereu a studiat domeniul ei de activitate care e în plină dezvoltare și mereu trebuie să  fie la curent cu tot e aparent nou, specialista vine cu un suflu îndrăzneț, cel de a savura din fiecare clipă a vieții și a străluci la propriu pe drumul succesului de a fi frumoasă zilnic.

E un cadou pe care tu ca femeie decizi dacă dorești să ți-l oferi ori decizi să rămâi umbrită de critici și temeri.

De 6 ani radiază în domeniul Cosmetologiei care o definește complet, de aceea și-a ales să creeze frumusețe pe orice chip deoarece îndemnul ei e: ,,Muncesc și creez pentru a face femeile fericite și mai încrezute,,

tot ea susține că: ,,nu există fericire și încredere mai mare pentru o femeie decât atunci când femeia arată bine, e complimentată de cei din jur, radiază și lucește iar asta e un cel mai de preț cadou, nu uita, fața este cartea de vizită a femeii ,,

Zi de zi, seara de seara lucrează cu pasiune, satisfacție și optimism.

Nu obosește niciodată, nu se plictisește,  ba mai mult decât atât, are timp și puteri pentru alte lucruri importante din viața ei.

Iar dacă întâmpină greutăți în viață, atunci pentru ea e important să se automotiveze, mereu caută să citească și să studieze tot ce e nou în domeniul profesional și nu numai, face sport, plimbări în aer liber și socializează cu oamenii care o pot ridica spre un echilibru stabil.

Susține că nu poate schimba trecutul, în schimb are o atitudine pozitivă atât pentru prezent cât și pentru viitor.

Scopurile ei pentru anul acesta cât și pentru anul viitor este spre dezvoltare și cunoaștere –  ,,doresc ca să cresc o afacere puternică în domeniul frumuseții estetice,,.Pentru Marina, femeia este viitorul care poartă nume de – mamă, soție, fiică, prietenă.

Calitatea care o adoră cel mai mult la oameni este – modestia.

Această trăsătură stă la baza evoluției, studierii altruismului. Modestia de asemenea are la bază o convingere că toți suntem egali, astfel încât un rău făcut împotriva unuia dintre noi este un rău împotriva tuturor.

Sunt fericită și pentru acest moment îi mulțumesc Domnului !

Culoarea preferată este albă, pentru ea albul reprezintă puritate și gingășie.

În schimb floarea preferată este crizantema- mică, tot de culoare albă.

 

 Cu drag Pentru Revista Online ,, O femeie din Paris,,

Editor text – Elena Razvan 

Pentru detalii, poti descoperi profilul Marianei aici ; https://www.facebook.com/profile.php?id=100006726784700