Este multă noblețe în ceea ce face ea pentru alte persoane. Or, nu în zadar a ajuns să fie una din cele mai apreciate în rândul nostru, al femeilor din diasporă. Voturile care au clasat-o printre primele 11 câștigătoare ale concursului „O femeie în Diasporă” sunt încă o dovadă a acestei ipoteze.

– Veronica, îți suntem recunoscătoare pentru că ai acceptat să ne oferi acest interviu. Să o luăm cu începutul, în cazul în care acest interviu este citit de cineva care nu te cunoaște – cine ești și care sunt acțiunile pe care le-ai făcut în diasporă și te-au făcut vizibilă?

– Și eu vă mulțumesc pentru încrederea oferită. Pentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Veronica Copaceanu și sunt cosmetolog în Hôpital Henri Mondor Créteil. Da știu, sună un pic ciudat când zic că activitatea mea este legată de spital, dar nimic nu e întâmplător în viața asta. Am iubit mereu ținuta medicală, am tins dintotdeauna să activez în spital, dar mai ales să redau frumusețea și zâmbetul pacienților, al cadrelor medicale, oferindu-le un strop răsfăț și relaxare. Nu știu dacă pot să numesc acțiune ceea ce fac, cert e c-am oferit cu multă dăruire servicii și proceduri pentru femeile ce suferă, sau au fost victimele cancerului.

– Nobil gest. Ce schimbări s-au petrecut în viață odată cu apariția ta pe această plaformă?
– Cred că eu sunt cazul când despre schimbările aduse de mine pot vorbi alții… Dar dacă e să răspund strict la această întrebare, sper că am reușit să fac vizibile anumite acțiuni ale mele în procesul de ajutorare a mamelor, bunicilor, surorilor, prietenelor, într-un cuvânt al oricărie femei de lângă noi. Sunt femei care își doresc măcar o dată să ajungă la un răsfăț de frumusețe și nu pot din varii motive. Eu am fost, sunt și le voi fi mereu alături.

– Care au fost sentimentele cu care ai pornit în acest concurs?
– Am pășit cu un soi de frică amestecat cu speranță. Am primit în schimb, dragoste, bunătate, recunoștință. Am trăit de zeci de ori pe zi momentul de „aha” cum că „Ce oferi, aia primești înapoi”. Efectul bumerangului.

– De ce crezi că ai meritat numărul de voturi și cine crezi că au fost cei care te-au votat?

– Cred și sunt convinsă că orice vot apăsat în dreptul numelui meu vine din partea celor care m-au cunoscut personal, a celor cărora le-am oferit din timpul și experiența mea, a celor care le-am reîntors încrederea, zâmbetul și speranța în ziua de mâine.

– Foarte frumos punctat. Ce planuri ai pentru 2023 legat de activitatea ta în diasporă?
– În 2023 îmi doresc doar femei sănătoase, femei care nu știu ce-i durerea.

– Este prima ta nominalizare?
– Nu, nu e prima diaspora. Prima mea nominalizare în diasporă se numește „Octobre Rose”. Este legat de activitatea mea profesională din incinta spitalului.

– Dragă Veronica, îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi, pentru dăruirea ta, pentru dedicația cu care îți faci munca. Te rugăm să rămâi și în continuare în sânul nostru pentru că avem nevoie de femei ca tine.

Dragă Femeie, dacă dorești ca și povestea ta să ajungă pe pagina noastră
⚜️Ne găsești pe Instagram https://instagram.com/o_femeie_com?utm_medium=copy_link
Facebook https://www.facebook.com/ofemeiedinparis
⚜️Pe site-ul : www.Ofemeie.com
⚜️Ne poți susține și cu o: donație aici https://www.gofundme.com/f/sustine-echipa-platforma-ofemeiecom?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer