Vino la cules de struguri, ca pe timpurile de altă dată!!” Cât de des poți auzi aceste cuvinte în lumea modernă din care facem cu toții parte?! Foarte rar! Noi îți oferim această oportunitate.Cine suntem noi? O mână de oameni experți în domeniu, dar și mari entuziaști care reprezintă casa de Champagne Boucant Thiery, situată în inima Franței.

Ce vrem să-ți propunem? Să nu-ți programezi nimic pentru data de 13 septembrie sau în una din următoarele șase zile și să vii la noi, pentru a deveni culegător de struguri pentru o zi (sau mai multe). Cu alte cuvinte, să te alături echipei noastre de culegători. Sună wow, nu-i așa? Care sunt condițiile? Să-ți setezi de acasă buna dispoziție. Și să decizi dacă vii singur, cu familia sau cu prietenii. Avem locuri pentru toți Ce-ți garantăm? O experiență de recoltare a strugurilor de care nu știu dacă vei mai avea parte. Și asta nu e tot.

 

La sfârșitul acestei aventuri vei avea ocazia să vizitezi pivnița noastră și vei avea parte de o masă chiar cu viticultorul în persoana care te va servi cu șampanie chiar din mâinile lui.

Avem și un program: 10:00: întâlnire la moșie – prezentarea recoltei manuale, particularitatea recoltei, sfaturi privind tăierea, distribuirea echipamentului și degustarea sucului de struguri proaspeți.

10:15 Plecarea spre vie -toată via este situata pe dealurile din Mont de Bonneil și totul este la o distanta mica, de aceia un pic de plimbare pe parcurs o sa fie binevenita.

10:30 Cules de struguri cu echipa viticultorul.

13:00 Întoarcerea la moșie – Vizită la cramă: prezentarea vinificației și analiză / pompare / perforare a unei cuve, apoi vizită la pivnița și degustare de șampanie Boucant Thiery.

16:00 Sfârșitul zilei – fiecare participant primește 1/2 sticla de șampanie Boucant Thiery și un pahar de suvenir cu logo-ul casei de șampanie .

Recomandarea noastră. Nu rata această ocazie. Pentru informații și rezervări contactați-ne.

Îți va răspunde Ana 06.63.76.13.68 sau Emmanuel 06.78.14.31.18.