Subiectul violenței domestice este unul sensibil pentru societatea în care trăim, iar impactul acestuia este unul grav, mai ales pentru noile generații. Nouă ne pasă de femeile din întreaga diasporă și încercăm zilnic să le ajutăm, așa cum putem noi mai bine. Țin să menționez că voluntarii sunt o parte extrem de importantă a echipei noastre. Fără ei nu am fi reușit multe. De aceea, ne bucurăm să vedem zilnic mesaje de la voi, dragi femei, că vreți să vă implicați și să ajutați femeile aflate în dificultate. Echipa noastră crește de la o zi la alta, iar acest lucru ne face să fim și mai responsabili.

Suntem mereu în continuă perfecționare, fiind instruiți de specialiștii de la Organizația ,,la strada” din Moldova și a partenerilor noștri de la Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”, care, de fapt, ne oferă tot sprijinul. Este incredebil cum volunatrii rup din timpul lor și ne ajută să realizăm o mulțime de proiecte și activități, doar pentru a stopa fenomenul violenței domestice.

Din păcate, încă nu ne permitem luxul de a oferi femeilor mai multe servii, precum:

📌hrană,

📌chirie,

📌bani

📌locuri de munca

📌 și nici nu le însoțim la ședințele de judecată.

În schimb,

✅venim cu suport informațional,

✅venim cu susținere și îndrumare,

✅ajutam la demersurile administrative,

✅servicii de traducere în caz ca emigranta nu cunoaște limba franceză,

✅venim cu suport psihologic (specialist în domeniul)

✅vă ascultam și încercam împreună să găsiți o soluție de la caz la caz. ect …

Și ne reușeștem cred eu.

Asta pentru că, săptămânal, zeci de femei se adresează echipei noastre. Datorită unei comunicări eficiente, ele aleg să nu se mai teamă, iar multe cazuri au fost deja spuse cu VOCE TARE.

Cert este faptul că vom continua în același ritm. suntem dispuși să vă ascultăm mereu, să vă ghidăm și să vă ajutăm cu tot ceea ce putem.

‼️Dacă ai nevoie de ajutor, te afli în diasporă și ești victima violenței domestice, ne poți contacta în fiecare zi de LUNI, ora 9:00 -12:00 și in cazuri de urgentă la orce oră, 06 49 58 73 50 sau la stopviolenta.franta@gmail.com

Găsiți broșura mai jos

https://stopviolenta.md/index.php?do=download&id=215