Frontierele nu reprezintă un impediment chiar dacă ne aflăm la mii de kilometri distanță de casă. Misiunea noastră, oriunde ne-am afla, este de a promova și cultiva valorile Republicii Moldova și alegem să o facem prin conectarea tinerilor.

Pe 27 decembrie 2019, la Chișinău, în cadrul celei de a VII-a ediții al Proiectului de Excelență Academică ”Gala Studenților”, împreună cu liderii asociațiilor studențești de basarabeni din străinătate, a fost anunțată lansarea Ligii Studenților Originari din Republica Moldova (LSORM), fiind primul “Proiect al Diasporei pentru Diaspora” ce are ca scop reprezentarea studenților acasă.

Și pentru că în „Unire stă Puterea”, începând cu data de 27 august, de ziua Independenței Moldovei, suntem bucuroși să anunțăm reluarea activităților Jeunes Moldaves în Franța, sub egida Liga Studenților Originari din Republica Moldova, fiind una din organizațiile fondatoare, alături de ASRM Olanda și AMMB Students UK.

Vrem să aducem împreună întreaga comunitate de studenți din diasporă pentru a oferi suport, pentru a aduce la viață proiecte speciale și pentru a Conecta Studenții Acasă. Tocmai de aceea avem nevoie de tine, tu, „creieraș deștept” ce citești acest mesaj, cu vise-n cap, cu părul ciudat și foc în vene!!

Devino Ambasador sau Fondator al filialei LSORM din ”țara ta”, sau alătură-te celor deja existente ( ASRM Olanda, AMMB Student UK, Jeunes Moldaves). Completează formularul de mai jos și spune-ne povestea ta!!! Alătură-te mișcării de rezistență studențească în fața pandemiei.
https://forms.gle/rtuUqscov21VzpJc7

 

Sursa info: https://www.facebook.com/JEUNES-MOLDAVES-en-FRANCE-277291725620699/