Clubul oamenilor de afaceri „Milion” al cărui CEO și Founder este Vadim Mămăligă îl aduce pe data de 21 octombrie la Chișinău pe Margulan Seinsembaev, om de afaceri din Kazahstan, investitor kazah, călător și persoană publică extrem de cunoscută printre vorbitorii de limba rusă.
Despre invitat, evenimentul în sine precum și multe alte detalii pentru cei care și-au procurat deja un bilet sau urmează, inclusiv pentru cei care țin la dezvoltarea lor personală, la escaladarea propriei afaceri și la o sesiune de networking cu personalități marcante și au nevoie de detalii legat de venirea acestei personalități marcante – despre toate în acest interviu cu organizatorul, Vadim Mămăligă.

– Până de curând numele Margulan Seinsembaev era mai puțin cunoscut pentru mulți dintre noi. Un search în google ne-a permis însă, să descoperim un nume marcant în domeniul dezvoltării personale și profesionale și un expert în escaladarea businessului. Prima întrebare care, în mod firesc, mi-a venit – ce va determinat să faceți alegerea în favoarea lui Margulan Seinsembaev în calitate de invitat special pentru acest eveniment de dezvoltare personală și profesională?

– În primul rând, mi-a plăcut foarte mult Margulan și tot ceea ce face el. Iar ceea ce-mi place la el, place și majorității oamenilor. Tema de bază a evenimentului va fi „Mastabarea businessului” (creșterea și înmulțirea afacerii n.r.), iar Margulan are sute de afaceri cu cifre de miliarde, ceea ce-l face un specialist de primă clasă la acest subiect. El va vorbi inclusiv despre cum să ajungi pe următoarea treaptă a carierei. Ideea sa de bază este să învețe oamenii să fie eficienți în tot ceea ce fac zi de zi. Prin experiența sa, datorită afacerilor pe care le administrează și capitalizării de 5,8 miliarde de dolari, Margulan Seinsembaev are o expertiză extraordinară pentru orice om de afaceri, atât din Republica Moldova, cât și din străinătate. Un alt avantaj major al său este că știe să explice lucruri complexe într-un limbaj simplu, astfel încât oricine să poată înțelege.

– Cunoașteți cumva mesajul/ideea speach-ului dlui în Moldova și dacă este adaptat la specificul țărilor noastre?

– Desigur, Margulan Seinsembaev este foarte conștient de specificul Moldovei și-a adaptat discursul pentru a se potrivi nevoilor și așteptărilor publice de aici. Mesajul său se concentrează pe ideea de eficiență și dezvoltare personală și profesională, ceea ce este relevant pentru oricine, indiferent de locație.

– Ce experiență și expertiză aduce dl Seinsembaev în domeniul dezvoltării personale și a motivației?

– Margulan Seinsembaev aduce o experiență vastă și expertiză în dezvoltarea personală și motivație prin propriile sale reușite și experiențe în lumea afacerilor. Cu sute de afaceri de succes și o impresionantă, el este un exemplu viu al ceea ce poate fi realizat prin motivație și dezvoltare personală. Cu discursuri inspiraționale și practice, Margulan a împărtășit cunoștințele și experiența cu publicul său, motivându-i să atingă potențialul maxim. Pentru cei care cunosc mai puțin acest nume, voi face o scurtă recapitulare – până la 31 decembrie 2009 a fost Președinte al Consiliului de Administrație al SA „Alliance Bank”, este Fondatorul Seimar 2007–2009, Președinte al Federației de șah al Republicii Kazahstan, Fondator al fundației caritabile non-profit „Seimar Social Fund”. Tot el este unul dintre fondatorii școlii private de engleză din Kazahstan „Heileyberry School Almaty”, precum și sponsor al Universității de antreprenoriat din Kazahstan „Almaty Management University” (AlmaU).

– Există oportunități de întâlnire sau discuții directe după eveniment cu dl Seinsembaev?

– Da, vom avea o serie de oportunități pentru cei interesați să interacționeze direct cu Margulan Seinsembaev. Vom organiza un interviu pe YouTube cu domnia sa, iar după eveniment, cei interesați vor avea ocazia să participe la o cină în compania sa. De asemenea, vom organiza sau sesiune de networking unde participanții pot să îl întâlnească și să împărtășească idei și experiențe.

– Ce elemente inovatoare sau surprize pregătiți pentru această ediție a evenimentului?

– Într-adevăr avem câteva surprize și elemente novatoare pregătite pentru această ediție a evenimentului. Una dintre ele este organizarea unei saune la Woloshin, o experiență unică pentru participanți. La fel, vom avea o cină specială la Arena, pentru doritorii, precum și o cină cu VIP și partenerii la hotelul Berds. Cu siguranță, evenimentul va fi plin de momente memorabile și inspiraționale.

– În afară de numele Margulan Seinsembaev, vor fi și alte nume ce vor urca pe scenă?

– Da, pe lângă Margulan Seinsembaev, vom avea și alți speakeri la fel de valoroși. Printre aceștia se numără Corneliu Sau, Dmitrii Voloshin, Olga Tapordei (prima femeie din R. Moldova care a escaladat Everest-ul), Alesea Brinzila (vicepreședinte și acționar la Oceanfish) și Marcela Paladi, care va vorbi despre motivare și cum să nu te dai bătut în viață. De asemenea, vom avea un panel cu întrebări și răspunsuri pe tema vânzărilor.

– Ce oportunități de networking și interacțiune socială veți pune la dispoziția participanților din cadrul evenimentului?

– Networking-ul va fi un element important al evenimentului, iar peste 60-70% dintre participanți sunt oameni de afaceri. Vom organiza sesiuni de networking pentru a permite participanților să interacționeze și să creeze legături, să împărtășească experiențe, să facă noi conexiuni și să dezvolte relații în mediul de afaceri.

– Vă rog să repetați încă o dată detalii evenimentului – data, ora și locația exactă a evenimentului.

– Cu plăcere! Evenimentul va avea loc pe data de 21 octombrie 2023, începând cu ora 9:00, la Chișinău Arena. Biletele pot fi găsit toate la următorul link www.milionclub.md. În prețul biletului este inclus și catering pentru 2000 de participanți. Va fi o zi plină de evenimente și oportunități de învățare și networking. Nu ratați această ocazie unică de a vă dezvolta personal și profesional alături de Margulan Seinsembaev și ceilalți speakeri de excepție.

– Ar mai fi ceva de spus?

Da, aș mai adăugat că înainte de eveniment, cu două zile, Margulan Seinsembaev va susține un seminar despre afaceri pentru doi antreprenori și aproximativ 20-50 de alți oameni de afaceri care vor avea ocazia să învețe și să se dezvolte. Va fi o experiență valoroasă pentru toți cei prezenți. Mulțumesc pentru întrebări și vă invit pe toți să participați la acest eveniment extraordinar de dezvoltare personală și profesională cu Margulan Seinsembaev și ceilalți speakeri de top. Va fi o nebunie totală și o oportunitate deosebită de a vă oportunitate de viață și afacerile. Vă așteptăm cu cea mai mare nerăbdare!

– Mulțumim pentru informații utile și pentru oportunitatea ce ne-o oferiți. Suntem sigure că acest eveniment va fi un adevărat succes.