Pasiunea față de Fotbal nu are frontieraPasionați de fotbal, dar fără condiții și motivație de a practica acest sport. Este situația copiilor din satele Moldovei pe care vrea să o schimbe o asociație non-profit, fondată de câțiva moldoveni din diaspora franceză. Împreună cu Vasile Lavric, singurul moldovean care a ajuns antrenor la unul dintre cele mai faimoase cluburi de fotbal din lume, Paris Saint-Germain, ei intenționează să meargă în mai multe localități din țară, pentru a organiza antrenamente și să doneze echipamente necesare. Aseară, un astfel de antrenament a avut loc la Boșcana, unde s-au adunat câteva zeci de copii, dornici de a afla, de la prima sursa, secretul unei cariere sportive de succes.
Asociatia BASSARABIA a nentionat că marți, 02/07/2021, ora 19:00, a avut loc lansarea sub patronajul lui VASILE LAVRIC, antrenor UEFA A, PSG FRANȚA, fondatorul Asociației de fotbal BASSARABIA, primul antrenament de fotbal ⚽️🥅, destinat copiilor din satul Boșcana și împrejurimi, raionul Criuleni, care au manifestat dorința de-a integra, promova valorile Fotbalului Frumos și principiile noastre la nivel național.
💫Pe această cale ținem să le urăm succes și perseverență în continuare, în speranța că vom avea o colaborare frumoasă. 🌿
🌟La fel dorim să le mulțumim tuturor celora, care au contribuit la organizarea cu succes a acestui eveniment de lansare a proiectului Bassarabia și în RM:
💠Tuturor copiilor jucatori de fotbal prezenți, peste 40,
💠 Alexei Golovco – antrenor principal,
💠 Gheorghe Muntean antrenor invitat special,
💠Viorel Prodan și Nicolae Moroga antrenorii locali,
💠Anastasia Funica- fotograf local.
⚜Invitații de Onoare, care au mobilizat și organizat copiii :
💠Racul Svetlana-Primarul satului Boșcana,
💠Viorica Stavilă managerul liceului „MIHAI STRATULAT” din localitate.
💫Partenerii media:
💠Ofemeie.com prima revista online dedicată tuturor femeilor din Diasporă.
💫Mulțumim frumos Designerului Eugen Hudorojcov și Nataliei Hudorojcov, pentru crearea ținutelor polo special antrenori.
⚜
🌟Și nu în ultimul rând tuturor copiilor jucători de fotbal Bassarabia Paris și părinților lor, pentru susținere și implicare pe parcursul întregului an.
🪢 Celor trei cofondatori a acestui proiect cultural-caritabil:
Vasile Lavric
Viorica Țîmbalari
Olimpia Cebotari
Un viitor luminos tuturor !!!


Urmatorul sat selectat este Corjeuti, revenim cu detalii si de acolo.
🏆🏆🏆⚽️🏆🏆🏆