Acum Citești:
Ambasada de la Madrid a inaugurat expoziția „Femeia şi Cultura”
LA MULȚI ANI, CHIȘINĂU! În fiecare zi e ziua ta!
Octombrie Roz la Paris
ARTVENT este alături de noi la Gala Ofemeie 2021
Bucătăria delicioasă a Anei – Roșii provonsale

Ambasada de la Madrid a inaugurat expoziția „Femeia şi Cultura”

La 22 martie, Ambasada de la Madrid a inaugurat în Senatul Regatului Spaniei expoziția „Femeia şi Cultura”, în care au fost expuse douăzeci de ii, cusute de membrele Clubului MăiestrIA din Republica Moldova.
Evenimentul a fost inaugurat de Preşedinta Senatului Pilar Llop Cuenca şi şefa misiunii, Violeta Agrici cu participarea fondatoarei #MăiestrIA, #StelaMoldovanu.
Evenimentul a fost dedicat celebrării rolulului fundamental al femeii în promovarea culturii, transmiterea valorilor, tradițiilor, a patromoniului unei națiuni de-a lungul secolelor generațiilor viitoare. Cămăşa tradițională a impresionat publicul prezent prin varietatea simbolurilor, bogăția culorilor, perfecțiunea şi autenticitatea tehnicilor executate.
De asemenea, evenimentul a servit un bun prilej de a împărtăşi şi a celebra deoportivă cu cei prezenți tradiția ancestrală a sărbătorii Mărțişorului.
Ambasada aduce mulțumiri dnei #StelaMoldovanu pentru susținerea inițiativei misiunii şi sponsorului evenimentului – companiei spaniole #maniquiesdicapo #DiCapo.
Care este Reactia Ta?
Ador
0
LIKE
0
Nu îmi place
0
Woow
0
Vezi Comentarii (0)

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.