Johann Von Goethe spunea că: „a gândi este ușor, a acționa este dificil, iar a-ți transpune gândurile în fapte este cel mai dificil lucru.” Zis și făcut. Acum doi ani,11 moldoveni au înființat prima organizație de antreprenori basarabeni. De la bun început, membrii COAB au urmărit să creeze schimbări pozitive și durabile în societatea noastră. Acțiunile lor au fost și sunt mereu orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri și crearea oportunităților de dezvoltare a antreprenorilor. Așa a pornit și drumul spre Platforma noastră: cu un suport major, cu susținere și solidaritate. Iar astăzi ne bucurăm că au acceptat să fie alături de platforma noastră, fiind sponsori la Gala Ofemeie.com, care va avea loc în data de 11 noiembrie.

După cum bine știm, succesul în afaceri presupune pregătire, disciplină și multă muncă. Iar cum pe basarabeni nu-i sperie aceste lucruri, oportunitățile sunt mereu foarte mari. Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia din Brașov a fost înființată în data de 17 ianuarie 2019 și este prima organizație de antreprenori basarabeni, care și-a propus să conecteze antreprenorii și cetățenii activi basarabeni stabiliți în România.
Misiunea Clubului este susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri, prin promovarea antreprenorilor din Republica Moldova și România, promovarea afacerilor membrilor, precum și consolidarea parteneriatului public-privat. În acest sens, pe parcursul acestei perioade, în Brasov au fost organizate proiecte, evenimente și activități în domenii precum business, networking, dezvoltare personală, dezvoltare socială. De asemenea, au avut loc ședințe tematice cu invitații din sectorul public (ITM, IGI, Camera de Comerț), evenimente culturale, Basarabia- File din Poveste și Produs în Basarabia, cât și evenimente interne ale clubului de divertisment.
Cum s-ar spune: cu pași mari spre un succes și mai mare. Ocazional, pentru o comunicare mai eficientă și pentru a oferi suport antreprenorilor sau celor care sunt încă la început de drum, Asociația Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia se întrunește și în format online pe Facebook, la discuții cu diverși oameni din domeniu.
Niciodată nu este prea târziu pentru a începe o afacere de la 0. Trebuie doar să cunoști oamenii potriviți la momentul potrivit. Dacă vrei să începi o afacere, noi credem că ai întâlnit oamenii mai mult decât potriviți.
Îi găsești pe platforma Facebook, accesând acest link: https://www.facebook.com/asociatiabasarbia/,
Sau pe site-ul oficial, unde poți deveni și membru activ, urmărind doar câțiva pași: https://www.coab.ro/

Contacte