Marin Sorescu spunea: „dacă nu există ferestre, ele trebuie inventate.” La fel cum au făcut și cei de la RoWood, care au reinventat ferestrele sub orice formă și le-au dat valoare prin calitate. Iar calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă majoră. Lucru demonstrat de Vitalie Șaran, cel care a reușit să pună țintă bazele unei afaceri de familie, afacere care oferă o gamă largă de ferestre, realizate din materiale de calitate înaltă. La fel, și Platforma Ofemeie.com pune accentul pe tot ceea ce reprezintă calitate pentru comunitatea noastră. Astăzi, suntem bucuroși să vă anunțăm că unul dintre principalii noștri sponsori la Gala Ofemeie.com este firma RoWood.

RoWood este o firmă serioasă cu o experiență de peste 15 de ani în domeniul manufacturii ferestrelor din România. Afacerea a început ca una de familie și a continuat așa, valorile, misiunea și experiența fiind transmise de-a lungul a trei generații, ajungând până în prezent. În tot acest timp au reușit să ducă la bun sfârșit peste 4500+ de proiecte, să încheie colaborări cu clienți, care au rămas 100% mulțumiți și, nu în ultimul rând, să aducă calitatea germană și în România.

 

 

Știm cu toții că calitatea ferestrelor este foarte importantă și poate afecta întreaga clădire. Fie că este vorba de un apartament, o casă, un hotel, o pensiune sau o clădire istorică, ferestrele de o calitate slabă pot afecta structura clădirii și pot oferi o izolare termică sau fonică slabă, astfel afectând calitatea vieții. Ferestrele RoWood sunt de o calitate înaltă, 90% din materiale provenind din Germania și sunt însoțite de un certificat calitativ. Respectând natura și conservând lemnul, reușesc să ofere cele mai calitative ferestre fără a afecta mediul.

 

Rezistență ridicată, izolare termică și fonică bună, ferestrele RoWood îți oferă tot ceea ce ai nevoie, la o calitate ireproșabilă. Iar specialiștii îți pot recomanda exact ceea ce cauți: fie ferestre din LEMN, ALUMINIU, PVC sau chiar și aluminiu combinat cu lemn.

Nu uita: Ferestrele îi creează căminului tău sau clădirii pe care o deții o personalitate aparte. Dacă îți dorești să alegi cele mai bune ferestre, realizate din cele mai bune materiale, dar nu te pricepi în acest domeniu, lasă un mesaj echipei de specialiști din cadrul RoWood. Pe lângă o deservire eficientă, te vor ajuta să alegi exact ceea de ce ai nevoie!