Acum Citești:
Germania și Republica Moldova urmează în curând să semneze acordul privind recunoașterea și conversiunea permiselor de conducere
LA MULȚI ANI, CHIȘINĂU! În fiecare zi e ziua ta!
Octombrie Roz la Paris
ARTVENT este alături de noi la Gala Ofemeie 2021
Bucătăria delicioasă a Anei – Roșii provonsale

Germania și Republica Moldova urmează în curând să semneze acordul privind recunoașterea și conversiunea permiselor de conducere

Germania și Republica Moldova urmează în curând să semneze acordul privind recunoașterea și conversiunea permiselor de conducere. Guvernul a aprobat astăzi, 19 august, inițierea negocierilor asupra proiectului Acordului dintre Republicii Moldova și Germania privind conversiunea permiselor de conducere. Permisele de conducere auto vor putea fi convertite doar pentru cetățenii moldoveni sau germani care au reședință pe teritoriul celeilalte țări.

Inițiativa a fost lansată de partea germană, în urma multiplelor solicitări ale cetățenilor moldoveni privind recunoașterea permiselor de conducere naționale ale Republicii Moldova pe teritoriul Germaniei.

Documentul aprobat îl puteți găsi mai jos.

E de menționat că acest subiect a mai fost pus odată pe ordinea de zi a guvernului (de către fostul guvern interimar condus de Ciocoi), însă nu a fost examinat.

Care este Reactia Ta?
Ador
0
LIKE
1
Nu îmi place
0
Woow
0
Vezi Comentarii (0)

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.