Lucia Gariuc este medic otorinolaringolog, doctor în știinte medicale.

Experiența profesională – 10 ani, experiența pământească – 34 ani.
Absolut și total interesată în existența omului ca corp fizic, mintal, emoțional și spiritual pe acest Pământ.
De ce? Fiindcă prin organele de simț (urechi, nas și gât) care atât timp le-am studiat, am înțeles și continui să înțeleg legătura între corpul fizic, corpul emoțional și corpul mintal, și nu numai.
Complet îndrăgostită de Pediatrie și funcționarea mecanismelor psihoemoționale la copiii noștri în relație cu epigenetica și genetica oferită de noi ca părinți.
Explicația bolilor copiilor se află în noi, părinți și relatiile inter-părintești.
Dacă nu am încerca noi singuri să ne distrugem copiii, atunci ei ar fi mult mai sănătoși.
Și dacă dorim să creștem o generație sănătoasă, să știți că răspunsul este doar în noi singuri!
Asta am promovat, promovez și voi promova cât mă voi afla printre voi.

Mă numesc Lucia Gariuc, prietenii mei mă numesc Bellucia și sunt medic otorinolaringolog născută în Republica Moldova. Printre altele, realizată și formată în Argentina, România, Rusia, Italia, Spania, Belgia, Austria, Luxemburg, SUA, Turcia, China.
Acum cred că Vă întrebați ce aș vrea să spun cu asta?
Ei bine, vreau să spun că sunt formată ca specialist și personalitate de absolut diferite culturi de pe această planetă, de diferite mari personalități din domeniul meu și de diferite tipuri de filozofii și religii din întreaga lume.
Toată această experiență și educație din partea părinților și bunicilor mei (apropo, doctori) m-au condus până la acest moment din viața mea când am decis să Vă împărtășesc punctul meu de vedere personalizat despre Medicină, Sănătate și Dragoste prin Otorinolaringologie Holistică și „Kids of Lucia” (Copiii Luciei).
Probabil că veți întreba din nou – care este rolul Iubirii aici?

Ei bine, consider că nu poți face nimic în viața asta fără Iubire și Medicina nu este o excepție. Deci, cu cât mai multă Iubire te direcționează în acest domeniu al sănătății umane, avem mai multe șanse să rezolvăm problemele de sănătate la etapa profilaxiei. Și asta aș dori să obțin într-un moment al vieții mele. Să mă învăț eu personal și să Vă învăț pe voi profilaxia corectă a Sănătății voastre, a Sufletului și a Corpului, prin intermediul organelor mele iubite de simț – Ureche, Nas și Gât.


Îmi place fraza lui Albert Einstein: „Dacă nu poți explica ceva pur și simplu, nu o înțelegi suficient de bine”.
De când eram copil eram foarte curioasă de sănătate și de funcționarea corpului. Îl convingeam pe tatăl meu să nu mai fumeze, când aveam 6 ani, îi scriasem un eseu pentru ziua lui de naștere despre complicațiile fumatului. Ei bine, nu a ajutat mult, pentru că a fumat până în ziua când a plecat dintre cei vii, dar a fost interesant să încerc.
Din această cauză am decis să studiez medicină, să înțeleg suficient de complet funcționarea corpului, minții și sufletului nostru, pentru că mi-am confirmat că o parte componentă nu poate funcționa fără alta, niciodată. Trebuie să fie o simfonie holistică între cele 3 componente.

De ce simfonie holistică? Pentru că ne putem vindeca în totalitate prin muzica sufletului și nu numai. În felul acesta, după ce am studiat multe metode medicamentoase, medicină tradițională, psihologie, psihosomatică, religii, am înțeles pentru mine că sănătatea umană este mai mult decât ne putem imagina, este mai mult decât perspectiva pe care o avem în zilele noastre. Este infinită și perfect construită, având nevoie câteodată de o atingere fină de Iubire și Pace.
Aș fi foarte recunoscătoare și onorată dacă m-ați însoți în această călătorie interesantă, pentru că nu o pot face fără Voi, ajutorul vostru, sprijinul, interesul, dragostea și exemplele voastre de viață. Învăț mereu de la fiecare persoană care îmi nimerește în drumul vieții și din acest motiv îmi place să trăiesc. Așadar, haideți să încercăm să trăim împreună pe acest Pământ și să răspândim sinceritate și dragoste între noi.

PS: Trăiește, Iubește, Zâmbește și Dansează!