Vezi Galeria

 

De peste 23 de ani, Mărioara Cheptene a practicat sportul de performanță obținând 3 medalii de aur mondiale. Această experiență fiind complementară a ajutat-o și în meseria ei de coach.

„Oportunitatea unui coach de viață este că procesul de însoțire a clientului său către un obiectiv vizat îi permite să exploreze zone în care coach-ul însuși niciodată nu a fost. Ceea ce mă atrage este sistemicul sesiunii: gând – vorbire – acțiune. Încrederea în sine, abilitarea, formularea obiectivelor și acțiunea sunt rezultatele cheie ale procesului.

Relația coach – client este pentru mine un parteneriat creativ care permite dezvoltarea și exprimarea deplină a unicității individului. Coaching-ul este un parteneriat care subliniază acțiunea pe care clienții intenționează să o întreprindă pentru a-și atinge viziunea, obiectivele și dorințele. Rolul său va fi să vă ajute, să vă încurajeze să vă atingeți scopurile și să trăiți viața dorită. Pentru a face acest lucru, el va analiza situația dvs. actuală și va stabili itinerariul diferiților pași necesari ce constă în exerciții și întrebări, pentru a vă atinge obiectivele, ținând cont de obstacolele prezente.

Datorită sprijinului unui coach, veți putea să vă dezvoltați potențialul, să vă gestionați emoțiile, să vă optimizați abilitățile analitice și să stabiliți un echilibru bun între viața profesională și cea personală. Folosind ascultarea activă cu bunătate, empatie și lipsă de judecată, te voi sprijini în definirea și atingerea obiectivelor tale de viață pentru a-ți îmbunătăți toate abilitățile.”