+1
Vezi Galeria

Bonjour, mon ami!

Mă numesc Evgheni Hudorojcov, născut și stabilit în Chișinau, Republica Moldova.

Sunt fondatorul și creatorul brand-ului ”EHO by Evgheni Hudorojcov”, lansat oficial în anul 2009. Lumea bună mă numește designer vestimentar dar eu prefer să mă identific ca fiind creator de haine care sunt menite nu doar trupului ci și sufletului. Consider asta menirea și chemarea mea. Tot ce văd, simt, trăiesc, aud în inima oamenilor – tooot își găsește loc în creațiile mele. Fiind Sagetator tipic, îmi exprim confesiunea în această lume prin creație, în toate proeminențele si curbele ei.

În activitatea brand-ului ”EHO by evgheni hudorojcov” alături de echipa mea, am reușit să atingem scopuri minunate care au deschis oportunități unice pentru a fi apreciați, admirați și invitați la diverse prezentări  în lume cum ar fi: Sibiu, Alba Iulia, București, Paris, Dakar, New York, Las Vegas, Marbella, Granada, Harbin.., și așa mai departe.

E un sentiment aparte să transporți în valize mari creațiile tale pentru a putea fi văzute și apreciate de un public divers și de oriunde! Să vezi rochiile cum capătă alt caracter, alte unduiri atunci când sunt purtate de  modele de diferite culturi pe podiumuri internaționale este ceva fascinant! Unicul gând care te copleșește este că expresia artistică este un limbaj unic pentru toată planeta care nu are nevoie de traducere și dicționare!

Dar! Întotdeauna există un *dar*! Acasă în Republica Moldova este cel mai mare examen pe care îl trec de fiecare dată, pentru că anume aici, ca într-un laborator elaborăm mostre noi, inventăm forme noi de expresie, în așa mod, ca să vedem care mesaje , expresii de artă ar merita să fie transmise publicului internațional. Înainte de Pandemie, pe 22 decembrie, 2019 am pus în aplicare un vis mai vechi de-al meu – un adevărat spectacol fashion, care nu s-a mai întâmplat pînă atunci la Chișinău. A fost remarcabil prin sensibilitate, creație și mesajele sale! 

”Confession” în regia Allei Donțu a deschis publicului printr-o feerie părți ascunse ale prezenței femenine! Așa spune publicul prezent la eveniment, iar noi totuși pentru că nu am reușit din cauza situației pandemice să exportăm spectacolul muncim la varianta video a acestuia pentru a fi cât se poate de aproape și deschiși pentru toți cei sensibili la simbiozele de artă. 

Am 31 de ani și în continuare tot visez 🙂

Visez să pot atinge prin creațiile mele tainele corpului și sufletului la cât mai mulți oameni din lumea asta în așa fel adăugând un plus valoare la cine suntem noi, oamenii!

Aici văd o platformă deschisă de comunicare. Am de gând să împărt cu tine multe din gîndurile și poate chiar ideile filosofice despre ce este Stil, Frumusețe, Stare, Emoție.., și cine suntem noi, oamenii acestui timp!

Propun împreună să descoperim noi oportunități de explorare a frumosului, a vieții în sine!

 – Te invit să fii curios și deschis spre comunicare și să-mi spui ce teme ai vrea să deschid în pagini!

Pe curând!

https://www.instagram.com/eho.dress/