Cu implicarea mea, Eu schimb Moldova”
Pe data 6 februarie, a avut loc un eveniment extraordinar la Paris, la care au participat 35 femei, active, implicate și dornice de schimbare.


Dacă e să dăm o definiție a Diasporei, atunci #Diaspora suntem noi, cei departe de Țară, dar cu Țara în gând și în suflet. Ne pasă de tot ceea ce se întâmplă acasă. Și încercăm să completăm acolo unde statul nu reușește de unul singur. Cutia cu daruri dar și restu cele 8 campanii sociale, ne-a făcut să sesizăm și mai profund cât de multă disperare şi sărăcie a rămas acasă. Şi tot mai des ne punem întrebarea – ce putem face mai mult? Ne-am întrunit la acest eveniment unde am pus în discuție un argument important ,,Cu schimbarea mea, Eu schimb Moldova”. În cadrul evenimentului am vorbit cum capacitatea personală de integrare ar crea noi posibilități, noi perspective… Cine dacă nu NOI?!”.
Cine a fost prezent la eveniment?
⚜️ Gabriela Ilieș Petrovici a prezentat o colecție de cărți care ne-au inspirat și mai mult spre lectură.
⚜️ Ana Girbu Lentitcaia a vorbit din experiența ei – procedura de a face în Franța o formațiune.
⚜️ Liuda Arnãutu ne-a comunicat despre afacerea online și avantajele ei pentru dezvoltarea noastră personală.
⚜️ Nina Hariton a explicat în pași concreți cum este posibil să facilităm accesul la creditare în Franța, pentru achiziția unui imobil.
⚜️Viorica Țîmbalari a prezentat raportul activităților sociale inițiate și implimentate în diaspora pe parcursul anului 2021.
Partenerii evenimentului:
🌺Bakery Cafe Elena Calugareanu
🌺Bucatariadelicioasa a Anei
🌺Videograf: Micha Marchall
🌺Organizator: Liuda Arnautu
La evenimetul dat am colectat o donație în valoare de 100€ în contul campaniei:
PS: în scurt timp vom anunța tema și data următorului eveniment. Fii cu ochii pe noi! ❤️