Numărul cinci este un simbol al echilibrului și armoniei, al omului, dragostei, vieții și naturii. Totodată, acesta reprezintă perfecțiunea umană și simbolizează limitele omului și ale controlului lui. Acest număr este la fel de norocos și se atribuie perfect companiei DoubleCase, care în acest an a marcat CINCI ani de activitate pe piața Republicii Moldova. Și cum cifra jubiliară are conotație cu dragostea pentru viață și natură, echipa DoubleCase a ales să sărbătorească altfel, mai bine zis, să organizeze o sărbătoare pentru mediul înconjurător.

Trăim într-o societate în care este destul de greu să găsești pe cineva de încredere, iar acest lucru ne este confirmat zilnic de oameni. Totuși, la jumătate de deceniu de activitate, cei de la Double Case au demonstrat că se poate de avut încredere, iar ei nu încetează să scrie istorie în acest sens pentru Republica Moldova. De cinci ani, această echipă reprezintă un sprijin major pentru toți cei care tranzacționează și aleg tradingul ca activitate. Sunt cinci ani de când se instruiesc non-stop oameni, care vor să construiască afaceri proprii acasă. Sunt 5 ani de când consultanța financiară și tranzacționarea au prins cu adevărat o importanță deosebită în Moldova datorită companiei Double Case.
Și cum echipa Double Case vorbește doar prin fapte, la cinci ani de activitate, la fel ca și la celelalte celebrări anuale, cea mai mare comunitate de traderi din țară au dat un pic de viață naturii. Tradițional, întreaga echipă a sădit copaci, în semn de mulțumire pentru faptul că au ajuns la această cifră frumoasă.
Astfel, într-o singură zi, traderii Double Case au plantat, nu cinci, nu cincizeci și nici măcar o sută, ci peste 1000 de copaci. Inițiativa companiei vine din dorința de a face o schimbare nu doar în domeniul educației financiare, dar și în societate. Iar acest lucru l-a confirmat întreaga echipă: „Facem asta pentru că ne dorim să schimbăm lucrurile în Republica Moldova. Zi de zi, noi schimbăm gândirea economică și financiară a oamenilor, astfel vom aduce un beneficiu naturii încojurătoare! „

Timp de cinci ani au reușit să se extindă la propriu și să deschidă zeci de oficii în Europa, Ucraina, dar și în multe alte zone importante. Compania Double Case este mai mult decât cunoscută, atât la nivel național, cât internațional. Astfel, dacă doriți să urmați cursuri de tranzacţionare pe piața valutară internațională, tranzacționarea pe piața de acțiuni, piața de mărfuri și cea mai tânără piață, cea a criptovalutelor, compania Double Case vă vine în ajutor.

Double Case vă stă mereu la dispoziție, iar întreaga echipă te va ajuta să devii un trader de succes.

Îi puteți găsi pe site-ul oficial, dar și pe Facebook și Instragram:

http://double-case.md/

https://instagram.com/double_case.md?utm_medium=copy_link

https://www.facebook.com/2doublecase/

sau la aceste numere de telefon:
+373 621 87 871
+373 621 87 872