Dragii mei,

trăiți și voi aceeași senzație, același dor de normalitate, de bucurie, de ieșiri spontane? Dacă da, atunci această postare este pentru voi!


Noi ne-am tot gândit, am tot calculat, analizat și am ajuns la concluzia că „Open House” (primul, de altfel) este cea mai bună idee de a petrece (rog, cuvântul a petrece să fie citit ca și a sfârși, a se termina) cum se cuvine această primăvară…

Piesa de rezistență, ca de obicei, este șampania – băutura perfectă pentru orice gen de întâlniri, plăcerea de a împărtăși un timp minunat împreună!!!

Așadar, care-i treaba cu evenimenul usilor deschise la vinarie?

– este destinat pentru circa 15 expozanți,

– în perioada 21-22 mai 2022,

– între 10:00 la 18:00,

– la 20 route de la vallée au Mont de Bonneil, 02400 Bonneil.


Pe lângă aceste date oficiale, dacă-mi permite-ți voi face o paranteză mai mare.

Fiecare participant va avea ocazia să viziteze întreaga proprietate. Sunt atâtea secrete privind producerea prețioaselor cuvée care merită să fie descoperite. Personal, ard de nerăbdare să ajung acolo. Voi?

De asemenea, vom fi așteptați de viticultori a diferitor moșii. Vom afla/vedea împreună noi pepite de vinuri liniștite în roșu, alb și rosé. Apropo, unii producători și meșteri locali vor fi încântați să ne prezinte know-how-urile lor, precum și cele din alte țări – Ucraina, Moldova.

Ne așteaptă un program plin de surprize, inclusiv degustare a trei produse noi, dar și activități distractive și culturale.

Și ce delicii!!! Mmmm…, costițe la grătar cu garnitură, desert și 1/2 sticlă de șampanie pentru fiecare. Nu știu cum voi, dar eu deja vizualizez și savurez în gând toate astea.

Da, toate cele descrise mai sus au un preț – 35 euro/persoană, gratuit pentru copiii sub 12 ani.


Atenție! Numărul de locuri este limitat. Sfatul meu – rezervați-vă un loc înainte de 10 mai, pentru o bună funcționare a organizării, inclusiv dacă aveți nevoie de cazare. Partenerul noștru în organizarea acestui retreat este Emmanuel BOUCANT și întreaga sa echipă. Pentru detalii, lăsați-ne un mesaj în privat sau direct la tel- 0663761368 Ana