Acum Citești:
Instituțiile medicale din Moldova beneficiază de ajutor datorită campaniei „Fapte bune pe roți”, organizată de diasporă
LA MULȚI ANI, CHIȘINĂU! În fiecare zi e ziua ta!
Octombrie Roz la Paris
ARTVENT este alături de noi la Gala Ofemeie 2021
Bucătăria delicioasă a Anei – Roșii provonsale

Instituțiile medicale din Moldova beneficiază de ajutor datorită campaniei „Fapte bune pe roți”, organizată de diasporă

Viorica Hagagg, reprezentantă a diasporei din Regatul Țărilor de Jos şi unul din fondatorii Fundaţiei „Noroc Olanda” a venit weekend-ul trecut în vizită la Biroul Relații cu Diaspora.

Dnei se află în Moldova în cadrul unei vizite de studiu ce ţine de acordarea ajutorului umanitar spitalelor, instituţiilor medicale şi familiilor social-vulnerabile din țară și este parte a campaniei „Fapte Bune pe Roți” desfășurată de Asociație.

Campania urmărește să asigure necesitățile: spitalelor în materie de aparate şi unelte medicale; persoanelor cu dizabilități şi centrelor de plasament pentru distribuirea corectă şi eficientă a scaunelor rulante; sistemului medical pentru a ajuta copiii malnutriți să supraviețuiască; bătrânilor de a le asigura un mod de viață decent.

Discuțiile cu BRD s-au axat pe proiectele în curs ale asociației, care pe parcursul ultimilor ani și în contextul COVID-19 a realizat mai multe acțiuni/campanii de caritate pentru Republica Moldova.

De asemenea, au fost abordate posibilități de colaborare cu BRD, mai ales, în contextul evenimentelor ce urmează: Congresul Diasporei, Zilele Diasporei, programul DOR, Cursul de instruire pentru profesorii din Centrele Educaționale, lansarea Platformei de comunicare pentru diaspora în domeniul DMD.

 

Sursa info: https://www.facebook.com/BiroulRelatiiCuDiaspora/

Care este Reactia Ta?
Ador
1
LIKE
1
Nu îmi place
0
Woow
0
Vezi Comentarii (0)

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.