La Gala Ofemeie 2021, ARTA va sta în capul mesei, reprezentată de către 3 artiști plastici de o valoare inestimabilă: Annemarie Frascoli Elveția, expert în arta modernă, cunoscută datorită tehnicilor inedite, care de fiecare dată va realiza opera cu materiale neordinare, specific locului sau va reda subtil un mesaj important.
Elvira Cemortan-Voloşin Moldova, Președinta AO ARTELIT, o asociație internațională care a traversat în lung și lat globul pământesc, organizând peste 30 de vernisaje internaționale, ba chiar și-a expus operele la Caroussel de Louvre, iar mai recent platforma Ofemeie.com a conceput un nou proiect marca OFEMEIE. Este vorba de lansarea ARTELITGALLERY cu reședința permanentă la hotel Kastoria din Loggas Grecia.
Invitații Galei vor putea descoperi mai multe detalii la eveniment. Stefan Beiu Franța/Moldova ne va onora cu prezența sa, fiind un artist plastic, arhicunoscut, pentru felul său de al duce pe fiecare într-o călătorie a epocilor și ideologiilor transversale, face parte din Consiliul de Administrație al Salonului Internaţional de Toamnă de la Grand Palais Paris.
SILVIU MIHALACHE, Student la Masterat anul doi pentru Diploma Națională de Oenolog la Dijon, Franța. Actual Stagiar la Château de Marsannay. Licențiat in Chimie si studii preparatorii pentru Diploma Națională de Oenolog la Universitatea din Montpellier 2. Membru activ al asociației culturale ArtElit din 2012. Organizator și participant la ArtVin Purcari 2019. Moderator al soluției ArtElitVin Purcari din cadrul Galei, ne va face cele mai frumoase demonstrări cu soluție ARTVIN PURCARI, împreună cu Elvira Cemortan Voloşin. Va fi o experiență inedită pentru invitați, care vor descoperi vinurile Purcari prin arta de-a picta emoții la cel mai înalt nivel.
Fiți cu ochii pe noi, Surprizele vor fi și post Gala, când vom da mult, mai multe detalii!!!