Sarbatoare și emoții pe străzile pariziene, dar și în toată țara. După aproape șapte luni, asemeni unei femei însărcinate, căreia i-au fost interzise multe lucruri cotidiene, care ar fi dăunat sănătății viitorului copil, Franța și-a înschis din cauza pandemiei teatrele, muzeele, sălile de cinema și spectacole, terasele… Iar azi toate și-au redeschis ușile pentru vizitatori și clienți, de parcă s-a renăscut o altă Franță, mai plină de viață, de noi speranțe, mai ÎNDRĂGOSTITĂ de acel VIITOR, care o așteaptă cu nerăbdare să o seducă frumos la cea mai romantică terasă.

Anunțul a fost făcut de însuși Emmanuel Macron, președintele Franței, care a făcut o postare pe pagina sa de facebook. În poză, Rue Cler, o stradă chic la doi pași de ambasadă, cu multe terase, unde clienții au revenit dis-de-dimineață.

Dragi Cititori de pretutindeni, revista online „O femeie din Paris” vă recomandă, să vă regăsiți pasiunea culinară, într-un stil autentic italian la restaurantul del Campo, din Paris, al moldovencei Tatiana Scutelnicu.

 

Mai multe detalii găsiți pe acest link https://ofemeie.com/restaurant-cu-influente-italiene-deschis-de-o-moldoveanca-in-paris/?fbclid=IwAR0mwgRAYJ8gejKKGKuH7jl56Ma3aTES93vyt85GuJAcFpJRJaSB7v4LXeI