Acum Citești:
Republica Moldova a mai făcut un pas important în domeniul egalității de gen.
LA MULȚI ANI, CHIȘINĂU! În fiecare zi e ziua ta!
Octombrie Roz la Paris
ARTVENT este alături de noi la Gala Ofemeie 2021
Bucătăria delicioasă a Anei – Roșii provonsale

Republica Moldova a mai făcut un pas important în domeniul egalității de gen.

Republica Moldova a mai făcut un pas important în domeniul egalității de gen prin desemnarea unei prim-ministre. Totodată, în Guvern au fost votate alte trei femei, printre care și prima femeie în fruntea Ministerului Afacerilor Interne. Iar Irina Vlah, Guvernatoarea UTA Găgăuzia a fost reconfirmată în funcție.


🔵Acest moment servește drept exemplu pentru toate fetele și femeile care tind să ajungă în poziții de conducere și demonstrează importanța diversificării vocilor care reprezintă interesele atât a bărbaților, cât și a femeilor scrie UN Women.

Aducem aminte că Prim-ministrul Natalia Gavrilița și noul Cabinet de miniștri au primit votul de învestitură din partea Legislativului și au depus jurământul în fața președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.

Natalia Gavrilița a subliniat că întreaga echipă guvernamentală va munci cu dedicație pentru a realiza Programul de guvernare în interesul cetățenilor Republicii Moldova: „Noi suntem o echipă de profesioniști integri și hotărâți să implementăm în realitate viziunea de transformare a țării. Vom munci cu abnegație și fermitate ca să curățăm instituțiile statului de hoți și corupți, să le facem să lucreze în interesul cetățenilor și să apere interesul public”.
Care este Reactia Ta?
Ador
3
LIKE
2
Nu îmi place
0
Woow
1
Vezi Comentarii (0)

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.