Veste frumoasă de la conaționalii noștri, venită de peste ocean. Svetlana Mamaeva, originară din Chișinău, a câștigat concursul Miss Universe Canada.

„Anul acesta competiția a fost una puternică, dar m-am pregătit foarte mult. Am avut o atârnare serioasă față de concurs, pentru că vorbim nu numai despre frumusețea exterioară, plimbările pe podium și rochiile de seară… Participarea la un concurs de asemenea rang mai înseamnă să poți vorbi frumos, să fii pregătită pentru orice problemă, indiferent de subiect”, a spus câștigătoarea.

Svetlana este model și tânăr profesionist în industria energetică. S-a născut în Republica Moldova și s-a mutat în Canada pentru a-și continua studiile. De curând a absolvit cu brio unul dintre cele mai importante programe de afaceri din Canada la Schulich School of Business. Svetlana finalizează, de asemenea, un program de diplomă de licență în comunicări de afaceri la Universitatea Harvard. Ea își echilibrează studiile cu lucrul în sectorul energetic ca manager de cont tehnic asociat.

În timpul liber, Svetlana activează ca și voluntarul pentru mai multe organizații caritabile. Ea a fost implicată în Societatea Canadiană a Cancerului unde a avut diverse misiuni pentru cel mai mare eveniment de cancer de sân condus de voluntarii din Canada. De asemenea, a avut mai multe misiuni de promovare a conștientizării și implicării comunității în această cauză.

Svetlana are peste 15 ani de experiență în modelling și a participat la numeroase prezentări de modă pentru designeri canadieni și internaționali. De asemenea, a concurat la concursuri la nivel național și internațional de la o vârstă fragedă. Înainte de a se muta în Canada, Svetlana a reprezentat cu succes Republica Moldova la un concurs internațional, unde s-a clasat pe primul loc. Ea a reprezentat și Canada cu aceeași determinare și pasiune.

În decembrie, Svetlana va participa la concursul Miss World, care va avea loc în Puerto Rico, concurs în care s-au înscris participante din peste o sută de țări.

Sursa info: https://missuniversecanada.ca/2019-national-finalists/svetlana-mamaeva/

Echipa „O femeie din Paris” îi dorește Svetlanei Mamaeva succes în toate activitățile ei.