HRISTOS A ÎNVIAT ! ADEVĂRAT A ÎNVIAT !

Astăzi în plină atmosferă Pascală, când lumina sărbătorilor și armonia tradițiile de Paște ne reunește în familie pe fiecare, AO”HELP ” vine cu toată Recunoștința să Vă mulțumească, pentru implicarea asiduă la realizarea „Campaniei de Paște 2021” din inima Diasporei pentru Moldova noastră .

                   

Doar împreună am reușit să aducem lumină și bucurie în aproximativ 500 de familii, bătrâni și copii, care stau departe în umbra uitării…

Caravana cu daruri de Paște, datorită celor 18 voluntari TheBest Voluntar – AO HELP a ajuns la : Ialoveni, Criuleni, Teleneşti, Nisporeni, Ungheni, Anenii Noi, Cantemir, Donduşeni, Edineţ, Drochia, Călărași, Soroca, ect

Suntem recunoscători tuturor celor din Diasporă ,care au participat la TÎRGUL CARITĂȚII DE PAȘTE organizat la Bakery Café și Elena Calugareanu, dar în colaborare cu mulți alți ARTIZANI care își dezvoltă activitatea lor în Franța,  în urma căruia am colectat 4040€ și am reușit să procurăm produsele necesare. Simbolul sărbătorilor Pascale ar fi Pasca sau Cozonacul, care ne-a fost oferit cu mare drag de:

Brutăria Bardar 150 de cozonaci, toată Considerația pentru Victor Nistorica și echipa sa.

Brutăria „Codru” or. Briceni 50 de cozonaci.                                                           

Andrei Movileanu din diaspora Spania 50 de Panettone.

Adina Torturi Gateaux și toți cei care au donat pentru cozonaci

Logistica acestei campanii ne-a fost asigurată de partenerii noștri fideli :

Tirex Petrol, care a donat 300l motorină,

Compania Concepttur, care a transportat coletele din Diasporă în RM, Oleg Gudumac și Anatolie Gudumac cu toată Considerația .

Datorită celor 6 companii de construcții din Franța am reușit să realizăm visul la o parte din copii, oferindule :

  • 10 calculatoare și 3 tablete pentru educația digitală
  • 15 biciclete .

Mulțumim librăria Cartego Bookstore din Chișinău pentru oferta generoasă la procurarea lotului de cărți in valoare de 6000 lei și redus la 3000 lei Toată Recunoștința din partea copiilor !!!

AO Papillondora donat cu toată generozitatea :     

  • Fierbatoare 10buc,
  • Fiere de călcat 5buc,

Frigider 1buc, în sumă de 3000 lei

Campania a fost susținută și de licitația oalelor de lut, pentru care îi mulțumim lui Nadyusha Sefer, Cadouri evenimente

Gabriela Ilieș Petrovici cu Casa cărților din DiasporăAna Croitoru și Le Style EB , Nadiushka Nicorean – vide dressing

Punerea în valoare a acțiunilor noastre din cadrul Campaniei de Paște a fost posibilă și datorită fotografului Vicol Gheorghe , Grosu Criss Eduardo WeddingStyle și nu în ultimul rând mulțumim canalului de televiziune TV8.MD și Radio Europa Liberă Moldova pentru realizarea reportajelor.

Mulțumim frumos tuturor celor implicați necondiționat la această frumoasă Campanie de Paște, fără de care n-am fi reușit să aducem o rază de lumină și speranță în inima acestor oameni, care sunt la limita disperării, doar împreună vom reuși să facem SCHIMBAREA și să construim un alt VIITOR !!!

Total adunat – 6438,8 €

Total cheltuit – 6033,80 €

AO HELP VĂ INVITĂ SĂ DEVENIȚI AMBASADORII GENEROZITĂȚII 2021

Cu Toată Pasiunea Pentru O Nouă Generație Fondatoarea AO HELP, Timbalari Viorica

https://tv8.md/2021/04/29/video-diaspora-singura-speranta-moldovenii-din-strainatate-au-colectat-daruri-pentru-persoanele-nevoiase-din-r-moldova/?fbclid=IwAR1B0RNVDgl6lW-ewf7imO834-ZmguxyoxRBQ2xrfjEIBw6KVabrDHA_poM

https://www.facebook.com/search/top?q=AO%20%22Help%22